Monarch RT3

De Monarch staat voor een soepele demping en een lichtgewicht bouw, met coil-achtige prestaties dankzij de Solo Air-luchtveer met DebonAir-optie. Voor 2016 kreeg de RT3 een aantal belangrijke updates op gebied van demping, zodat de prestaties van de demper verbeterd zijn en zodat hij perfect aan te passen is aan de rijvoorkeuren van iedere rijder en iedere rit.

  • Nieuwe compressiezuiger: meer controle en betere tractie
  • Nieuwe ‘Poppet’-klep: een beter gevoel bij lockout
  • Nieuw rebound-circuit: een vergroot bereik van instelbaarheid

Oneloc Remote

Deze nieuwe remote biedt je een totale controle van je RockShox-voorvork binnen handbereik. Je hebt een betere hefboom op het stuur, wat als resultaat een meer soepele en gemakkelijkere bediening oplevert. Er zijn legio montagemogelijkheden (links of rechts, onder of bovenop het stuur, hoge of standaard klem), wat de remote ideaal maken voor een SRAM-aandrijflijn (zelfs met Grip Shift), -remmen.

Maxle Stealth

Op zoek naar een elegantere afwerking van je Maxle Lite of Maxle Ultimate? Met de Maxle Stealth wordt de steekas praktisch onzichtbaar. Verkrijgbaar in 15×100, 15×110 en 15×150-afmetingen. Het gewicht bedraagt slechts 37 g en de as is te monteren met een 6 mm inbussleutel. Als upgrade verkrijgbaar voor SID, Reba, Revelation, Bluto en Pike-voorvorken.

RS-1 27,5-optie – voorvorken nu ook in Gloss White

Naast de reeds bestaande RS-1 voor 29″-wielen, is er nu ook een model voor 27,5″. Dit model heeft een offset van 42 mm (29″ heeft 46 of 51 mm) en is verkrijgbaar in 100 mm en 120 mm veerweg. Verder zijn de RS-1-voorvorken in beide maten nu eveneens beschikbaar in een nieuwe kleur: Gloss White.

Info

www.rockshox.com

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!