Banden zijn belangrijk. Heel belangrijk. Deze gouden regel geldt zowel voor de racefiets als voor de mountainbike. Het eerste product dat de naam Specialized droeg was een band. De fietsband, die op een fiets als iets vanzelfsprekends wordt beschouwd, is vanaf het begin een hoeksteen van het Amerikaanse bedrijf geweest.

Specialized heeft de laatste jaren veel geïnvesteerd in de ontwikkeling van banden uit eigen huis. Volgens Specialized behoren deze banden zowel op het gebied van rolweerstand, lekbestendigheid als grip tot de absolute top.

Heb jij nog geen kennis gemaakt met deze wereldkampioen-waardige banden? Tijdelijk ontvang je bij aanschaf van geselecteerde modellen de tweede band gratis! Kijk snel hier voor meer informatie en registreer je direct om je kortingscode te ontvangen.

Test The Best-evenementen

Tijdens de Test The Best evenementen biedt Specialized je de kans om de verschillende modellen uitgebreid aan de tand te voelen. Deskundige medewerkers staan voor je klaar om je testfiets perfect voor je af te stellen en eventuele vragen kundig te beantwoorden. Vervolgens ga je op pad en kun je aan de hand van een uitdagend testparcours je fiets perfect leren kennen. Twijfel je tussen verschillende modellen, of ben je bijvoorbeeld gewoon nieuwsgierig hoe die nieuwe Epic HT eigenlijk rijdt? Maak dan bij terugkomst ook nog meteen een testrit op een andere fiets!

Komende weken kun je de testvloot op verscheidene locaties vinden:

28-29 april, Happy Bike Days, Houffalize (BE)
20-21 mei, Test the Best, Ronse (BE)
3 juni, Bikefreak testdag, Dorst (NL) schrijf je hier in

Info

www.specialized.com

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!