Stan’s NoTubes brengt nieuwe carbon velgen: de Crest CB7 en de Arch CB7. Bouwend op het succes van de Valor-, Bravo- en Podium SRD-wielsets, geven de nieuwe CB7-velgen 10 mm mee op radiaal vlak, zodat ze schokken en vibratie dempen en sneller rollen. De nieuwe velgen zijn zowel verkrijgbaar als losse velg of als deel van een complete wielset.

Stan’s NoTubes Crest CB7

   

De Crest CB7 is met 325 g één van de lichtste wielsets voor crosscountry-wedstrijdgebruik. De binnenbreedte van 23 mm maakt hem ideaal voor de huidige crosscountrybanden, die breder zijn, zonder onnodig gewicht toe te voegen.

Stan’s NoTubes Arch CB7

   

De nieuwe Arch CB7 is daarentegen ontworpen voor trailrijden en heeft een binnenbreedte van 26 mm, wat hem ideaal maakt voor de hedendaagse trail-banden.

Gebruikte technologie

  • RiACT Design: dit maakt de velgen lateraal stijf terwijl ze tegelijkertijd op radiaal vlak 10 mm weergeven. Dit maakt dat de velgen gemakkelijker rollen met minder rolweerstand — je voorkomt er zelfs stootlekken mee.
  • Bead Socket Technology: door de gepatenteerde vorm van de velgen is het monteren van de band niet alleen makkelijker, maar de combinatie blijft ook bij zeer lage druk luchtdicht. Het ontwerp met laag profiel betekent niet alleen minder gewicht, maar ook sterkere zijwanden en een meer effectieve vorm van de band.

Smart build en custom opties

De nieuwe velgen kunnen gecombineerd worden met diverse naven en zijn verkrijgbaar in zowel 28- als 32-gaats uitvoeringen. Kijk op de website van Stan’s voor hun custom wielconfigurator.

Garantie en crashvervanging

De Crest CB7 en Arch CB7-velgen worden automatisch gedekt door Stan’s carbongarantie van twee jaar — als je je velg registreert, krijg je zelfs vijf jaar dekking. Alle geregistreerde velgen en wielsets worden eveneens gedekt door Stan’s levenslange crashvervangingsprogramma.

Info

www.NoTubes.com

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!