Je kunt het woord ‘remmen’ op verschillende manieren interpreteren. Voor de Code-schijfremmen betekent het dat ze goed genoeg moeten zijn om het Wereldkampioenschap Downhill te winnen, of de langste afdalingen in de Alpen zonder problemen moeten kunnen weerstaan. Zelfs om tijdens een snelle uphill met een e-MTB stevig te kunnen bijremmen. De vernieuwde Level-schijfremmen hebben een kampioenschap winnende stamboom en zijn klaar om alle misbruik die je eraan wilt geven, aan te kunnen. Level TLM plaatst bewezen SRAM-remprestaties en consistentie aan je vingertoppen — in een strak lichtgewicht ontwerp, dat geoptimaliseerd is voor crosscountry en licht trailwerk. 

De nieuwe Code-schijfremmen

Code is de manier om alle rijders die moeilijker, sneller en meer intensief willen rijden, af te remmen. Code gebruikt de reeds bewezen technologie van de Guide-remmen met een groter Piggyback-reservoir en remzuigers waarvan de diameter 4 mm groter is, zodat een consistente en betrouwbare remkracht geleverd wordt tijdens de meest veeleisende toepassingen. De Bleeding Edge-technologie houdt het onderhoud aan de remmen zo eenvoudig mogelijk. Beschikbaar vanaf mei 2017.

Code RSC

SRAM Code RSCDe Code RSC-remmen zijn opgebouwd uit de elementen die van de Guide een criterium maakten als moderne schijfrem, op gebied van zowel ontwerp als prestaties. Ze leveren 15% meer remkracht zodat ze uitblinken tijdens de meest extreme omstandigheden. SwingLink en Lever Pivot Bearings zorgen voor een soepel en progressief gevoel aan de remhendel, terwijl een met 30% toegenomen olievolume een consistente prestatie garandeert, zelfs wanneer je harder, vaker of met zwaarder gewicht moet remmen.

 • groter olievolume voor meer consistentie
 • krachtige caliper met 4 zuigers met 15 en 16 mm van gelamineerde kunststof
 • volledig uitgerust: SwingLink, Contact Point Adjust, Lever Pivot Bearing
 • bewezen technologie van de Guide-remmen, geoptimaliseerd voor extreme omstandigheden
 • Bleeding Edge levert het meest eenvoudige bleed-proces
Code R

SRAM Code R SRAM Code R

Strak en eenvoudig te gebruiken — tegelijkertijd ook enorm krachtig. De Code R-remmen hebben de winnende punch met een betrouwbare DirectLink-remhendel, gekoppeld aan de nieuwe oversized caliper met 4 zuigers. De bekende ergonomie van SRAM worden aangevuld met het feit dat de afstand tussen remhendels en stuur zonder gereedschap is aan te passen, zodat de superieure remkracht, consistentie en modulatie van de Code aan iedere rijder is aan te passen.

 • groter olievolume voor meer consistentie
 • krachtige caliper met 4 zuigers met 15 en 16 mm van gelamineerde kunststof
 • afstand tussen remhendels en stuur zonder gereedschap aan te passen
 • bewezen technologie van de Guide-remmen, geoptimaliseerd voor extreme omstandigheden
 • Bleeding Edge levert het meest eenvoudige bleed-proces

Level TLM Black

SRAM Level TLM SRAM Level TLM

 • dezelfde bewezen technologie in de remhendels als de Guide-remmen: zuiger, afdichtingen, reservoir en blaas
 • compact ontwerp van de body van de remhendel met DirectLink
 • een nieuw ontwerp voor het instellen van de afstand tussen remhendels en stuur
 • nieuwe caliper uit één stuk met twee zuigers met een diameter van 21 mm voor een superieure verwerking van de remhitte, consistentie, controle en gevoel

Info

Adviesverkoopsprijzen:
SRAM Code RSC: € 270,-
SRAM Code R: € 170,-
SRAM Level TLM Black: nog niet opgegeven

www.sram.com

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!