De nieuwe 611 Ergowave CrMo vult de succesvolle ERGOWAVE® reeks aan en bekoort met een heel goede prijs-prestatieverhouding. SQlab heeft hiermee een instapmodel gecreëerd voor iedereen die in ergonomie geïnteresseerd is.

De nieuwe 611 Ergowave CrMo wordt met CrMo rails en zonder de gekende SQlab active-technologie aangeboden. Het eerste CrMo-model kan ong. vanaf juli voor het eerst besteld worden. De flexibele eigenschappen van het zijn afgestemd op maximaal comfort tot 75 kg. De maximale belasting mag 90 kg niet overschrijden.

Zitpositie gestrekt/gematigd
Toepassingsgebied MTB Tech & Trail
Verkrijgbare breedtes 12 cm, 13 cm, 14 cm, 15 cm
Lengte 280 mm
Gewicht 237 g, 239 g, 243 g, 245 g
Hardheid in SQ-Shore 55
Ontlasting perineum 68,00%
Materiaal rails CrMo
Optimaal comfort 75 kg
Max. belasting 90 kg
Aanbevolen verkoopprijs € 89,95

Wat is Ergowave®?

In samenwerking met het onderzoeks- & ontwikkelingslab van SQlab, de FH Frankfurt en de Uniklinik Frankfurt is via een door de Duitse staat gefinancierd onderzoeksproject de nieuwe zadelvorm ERGOWAVE® ontstaan. Nieuwe inzichten over belastingsgrenzen van huid, spieren en vetweefsel en de zenuwen en bloedvaten in het perineum hebben tot de nieuwe ERGOWAVE®-zadelvorm geleid voor een sportieve zitpositie op de mountainbike.

Het verhoogde achtergedeelte met een licht afgerond niveau en de aansluitende golfvorm die overgaat in een tweede klein niveau, geeft het bekken, vooral naar achter toe, veel stabiliteit en de druk wordt gelijkmatig verdeeld over de zitbeenknobbels tot in de diepe structuren.

Info

www.sq-lab.com

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!