Nieuwe buitendienstmedewerkers Benelux & uitbreiding van de capaciteiten in de locatie Arnhem: als antwoord op de groeiende vraag naar producten uit de portfolio van MAGURA Bosch Parts & Services (MBPS) versterkt de verkoopspecialist de samenwerking met de gespecialiseerde vakhandel in Nederland en België.

Nieuwe buitendienstmedewerkers voor Nederland en België

Magura Team BeNeLux

Met twee nieuwe buitendienstmedewerkers breidt MAGURA Bosch Parts & Services de ondersteuning van de vakhandel in België en Nederland aanzienlijk uit. Onder leiding van Roland Danner, teamleider verkoop buitendienst, wordt het rayon per direct opgesplitst in twee delen:

Edwin Hofstee neemt de ondersteuning van het zuidelijk deel van Nederland en de regio Vlaanderen in België voor zijn rekening. Door zijn jarenlange ervaring in de fietsvakhandel, onder meer bij een aanbieder van fietsen, en jarenlange werkzaamheden in de buitendienst, brengt hij veel praktische knowhow en de nodige kennis van de branche voor de ondersteuning van de MAGURA-dealers mee.

Steffen Raven concentreert zich op het noordelijk deel van Nederland. De verkoopprofessional heeft vele jaren ervaring in de fietsvakhandel, waaronder enkele jaren als eigenaar van een fietsenspeciaalzaak gespecialiseerd in e-bikes.

MAGURA Bosch Parts & Services kijkt uit naar de samenwerking met Edwin Hofstee en Steffen Raven, die naast hun sterke professionele kwalificatie ook hun persoonlijke passie als mountainbiker inbrengen.

Het nieuwe team is per direct beschikbaar voor dealers van MAGURA Bosch Part & Services en zal zich met name ook bezighouden met de support van de producten van het merk MAGURA. Het zuidelijk deel van België ofwel de Waalse regio en het noorden van Frankrijk blijven ressorteren onder de buitendienstmedewerker Gilles Broeker.

“De markt in de Benelux is de afgelopen jaren sterk gegroeid en, na Duitsland, de belangrijkste voor ons. Nadat we in de locatie Arnhem onlangs een 2-koppig binnendienstteam hebben opgebouwd, vervolgen we de consequente verdere ontwikkeling met de twee nieuwe buitendienstmedewerkers. Zo consolideren we de samenwerking met de vakhandel en breiden de distributie- en service-activiteiten op lange termijn uit. De veranderingen van 2020 zijn een belangrijke bouwsteen, om bij de gestaag groeiende vraag op de markt voor fietsen aan alle markteisen te kunnen blijven voldoen”, aldus Timo Kieninger, directeur verkoop & marketing.

Uitbreiding van de capaciteiten in de locatie Arnhem

Magura Team BeNeLux

Om een snelle en dagelijks actuele afhandeling van orders en servicegevallen te kunnen garanderen, kiest MBPS verder voor de uitbreiding van de eigen service- en logistieke hub in Arnhem.

In het kader van de toegenomen vraag naar producten heeft de verkoopspecialist zijn staf in de locatie Arnhem onlangs nagenoeg verdubbeld. Het team is de afgelopen maanden op de gebieden service, logistiek en binnendienst consequent uitgebreid en bestaat momenteel uit zeven vaste krachten.

Naast het omvangrijkere team zorgt een nieuw onderkomen voor extra opslagruimte en werkplekken. Ook de ruimtelijke capaciteit is ten opzichte van vorig jaar verdubbeld.

Door de capaciteitsuitbreiding van de locatie Arnhem kan MAGURA Bosch Parts & Services bij een groeiende portfolio en een toenemend aantal aanvragen van klanten een snelle afhandeling van bestellingen en servicegevallen blijven garanderen.

Info

www.magura.com

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!