De nieuwe MT5 Fabio Wibmer signature-remset van Magura brengt alles wat een mountainbiker nodig heeft om zijn skills veilig uit te voeren. De krachtige 4-piston remmen zorgen voor ongekende remkracht en ideale warmteafvoer met ergonomische HC 1-vinger remhendels voor perfecte controle.

Wanneer Fabio Wibmer zijn schitterende kunsten met één vinger aan de remhendel uitvoert balancerend op een hoogte van 4 meter hoogte moet je kunnen vertrouwen op je ‘skills’ en materiaal! Het Magura-motto #whostopsyou is meer dan ooit van toepassing op Fabio Wibmer. In zijn video’s verlegt hij zijn grenzen en daagt hij zijn techniek en doelen iedere keer weer naar een hoger niveau. In de onderstaande video-link is Fabio’s nieuwe signature-rem te aanschouwen.

Magura MT5 Fabio Wibmer
De eerste ‘signature’ rem van YouTube-ster Fabio Wibmer

MT5 Fabio Wibmer

De signature-rem werd samengesteld door de wensen van Fabio Wibmer samen te voegen met de beproefde Magura MT5 4-piston remmen. Na maar liefst 5 verschillende remhendels te hebben getest, koos Fabio voor de wijde HC 1-vinger greep voor de meest ideale grip en controle. Om ervoor te zorgen dat er nog geld is om je hobby uit voeren is de signature-remset betaalbaar geprijsd op € 269,90.

Magura MT5 Fabio Wibmer
Magura MT5 Fabio Wibmer
Magura MT5 Fabio Wibmer

Specificaties

Master: Carbotecture
Remgreep: 1-vinger HC
Pistons: 4
Design: zwart/goud
Gewicht: 250 gram
Aantal sets beschikbaar: 2.000
Verkoopprijs: € 269,90 (remset zonder rotors)

Naast de verkoop van de set bij je Magura-dealer is de remset ook online te bestellen, waarna de set bij jouw opgegeven Magura-dealer wordt afgeleverd om vervolgens opgehaald te kunnen worden. LET OP! In een oplage van slechts 2.000 sets is de MT5 Fabio Wibmer signature edition beperkt leverbaar.

Info

www.magura-cc.com

Magazine Blog © Bikefreak-magazine

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!