MAGURA Bike Parts start de aanmeldingsfase voor het MAGURA-trainingsjaar 2019/2020 met circa 45 data voor dealertrainingen in heel Europa.

Met een recordaantal deelnemers beëindigde MAGURA Bike Parts (MBP) het eigen trainingsjaar 2018/2019. Gesterkt door de zeer goede ontvangst bij de deelnemers zal MBP het format in het komende seizoen verder uitbreiden. De laatste keer verzorgde de remspecialist dealertrainingen voor rond de 1000 fietsvakhandelaren.

MAGURA Bike Parts

Alle details van de MAGURA producten.

Om fietsvakhandelaren de best mogelijke bijscholingsmogelijkheden te bieden, breidt MAGURA het aantal trainingen opnieuw uit. Tot de trainingslocaties behoren Haarlem, Breda, Arnhem en Ulmond in Nederland en Gent in België.

De inhoud van de trainingen is passend bij de voorbereiding op het fietsseizoen 2020 vernieuwd en aangepast. Naast informatie over de details van de nieuwe MT eSTOP Series en de MAGURA Cockpit Integration (MCi) krijgt het aandeel praktische tips nog meer aandacht: ”Uit enquêtes onder de deelnemers is gebleken dat deze met name de praktische ondersteuning bij onze producten op prijs stellen. In ons nieuwe programma zullen we met deze wens extra rekening houden“ aldus Roland Danner, teamleider verkoop buitendienst Europa bij MAGURA Bike Parts.

MAGURA Bike Parts dealertrainingen

Kick-off van de trainingen is de eerste week van november 2019.

Het boeken van de dealertrainingen is per direct mogelijk via www.magura-b2b.com.

Update digitale service

Analoog aan de verruiming van de trainingsformats breidt MAGURA ook de digitale presentie verder uit. In ca. 15 nieuwe tech-video’s presenteert de specialist uit Zuid-Duitsland waardevolle tips voor de montage en het gebruik van de MAGURA producten. De nieuwe video’s over de MAGURA MT serie kunnen al worden bekeken. Video’s over de MAGURA HS serie, de VYRON eLECT en de BOSCH eBike ABS volgen aan het begin van het vierde kwartaal 2019 op:

www.youtube.com/user/MAGURAPassionPeople

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!