Het fietsenmerk Isaac verloot een fietsvakantie op Mallorca! Doe snel mee aan deze winactie en wie weet win jij deze felbegeerde volledig verzorgde fietsvakantie voor twee personen.

Doe mee en win!

Veel mensen kennen Mallorca dankzij het heerlijke klimaat, de mooie baaien en de azuurblauwe Middellandse Zee. Mallorca is naast de prachtige natuur ook één van de mooiste bestemmingen in Europa om te fietsen. Dankzij de perfecte combinatie van een zeer gevarieerd landschap, uitdagende beklimmingen en een goed onderhouden wegennetwerk is het niet vreemd dat Mallorca een zeer populaire fietsbestemming is en de profs het eiland jaarlijks bezoeken voor hun trainingsstages.

Pak nu jouw kans en win dé droomvakantie voor elke fietser. Samen met Odwin Fietsreizen trek jij er op uit en fietst hij samen met jou de mooiste tochten op Mallorca.

Meedoen aan deze winactie is simpel! Ga naar https://www.isaac-cycle.com/nl_NL/page/367/prijsvraag/ en vul het formulier in. Vertel vervolgens waarom jij en jouw fietspartner deze felbegeerde fietsvakantie moeten winnen!

Over Isaac Cycle

Het Nederlandse fietsenmerk Isaac Cycle biedt sportieve fietsen van zeer hoge kwaliteit. Isaac Cycle stelt fietsers in staat om uit te blinken door exclusieve frames te ontwikkelen en produceren met materialen van de allerbeste kwaliteit. Hierbij gaat Isaac Cycle altijd uit van de merkwaarden: stijlvol, bewezen, uitdagend, innovatief en dynamisch. Want alleen als zij dagelijks uitgaan van deze waarden, blijven zij zichzelf continu verbeteren. Isaac Cycle vindt het daarbij zeer belangrijk dat jij al jouw sportieve uitdagingen realiseert. Challenge the Elements! Ga naar www.isaac-cycle.com voor meer informatie.

Over Odwin Fietsreizen Mallorca

Odwin Fietsreizen Mallorca is opgericht in 2004 met als doel het organiseren van trainingsstages en fietsreizen op Mallorca. Oprichter Odwin Bink woonde in de jaren ’90 lange tijd in Barcelona. Hij reed vele wedstrijden in Zuid-Europa, aanvankelijk als amateur en later als professional. In 2000 kreeg hij het idee om trainingsstages te organiseren naar Spanje.

In het voorjaar van 2004 realiseerde hij dit idee en reisden de eerste wielerploegen af naar Mallorca om te trainen. Sindsdien heeft hij vele wielrenners mogen ontvangen. Tegenwoordig is Odwin Fietsreizen een gerenommeerd reisagentschap in de wielerwereld. Ook vlotte (toer)rijders hebben ondertussen hun weg hiernaartoe gevonden.

Persoonlijke begeleiding van aankomst tot vertrek, kleinschalig, geen grote pelotons, professionele Isaac fietsen, kent de streek op zijn duimpje, unieke routes, zijn enkele kenmerken van de unieke aanpak van Odwin Fietsreizen op Mallorca! Kijk op www.odwinfietsreizen.nl voor meer informatie.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!