Het Wild Dukes Bike Park trekt sinds de opening eind juni steeds meer bezoekers. Er hebben zich al bijna 200 bikers gemeld voor de code van het cijferslot en dat aantal stijgt gestaag. Met de code is het park altijd gratis toegankelijk. Het is vooral opvallend hoeveel jeugd er op het park af komt. Ze verleggen hun grenzen zichtbaar in snel tempo. 

Het Wild Dukes Bike Park is gratis toegankelijk met de cijfercode van het cijferslot!

Het Wild Dukes Bike Park bestaat uit vier onderdelen: north shore, pumptrack, dirt jumps en een cross country trail. De north shore slingert zo’n 500 meter door het bos en bestaat uit een aaneenschakeling van technische houten hindernissen, waaronder skinnies, jumps, wipwap, drop offs, hop ons en kuipbochten. Er wordt onderscheid gemaakt in 1, 2 en 3 sterren lijnen, waarbij 1 ster de eenvoudigste lijn is. De 5 meter hoge startoren en de fly-over boven de ingang van het park zijn de meest in het oog springende elementen.

Vanaf vandaag kan de code aangevraagd worden op de nieuwe website van het park. De website is (gratis) gemaakt door één van de vrijwilligers: Richard Keukens. Het park is 100% vrijwilligerswerk en blijft dat ook.

Lokatie

Info en aanvraag toegangscode bikepark

www.wilddukes.nl

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!