Wiki Sports, de Belgische onderneming die recent nog fors investeerde in mensen, kantoor en showroom, is meer dan ooit klaar voor de Nederlandse markt. M1-Sporttechnik is het Duitse merk uit München, Bavaria. Het merk staat bekend om de snelste e-bike, maar er is meer!

M1-Sporttechniek is vooral een merk voor de fietser, met een aanbod in Pedelec (25km/h), S-Pedelec (45km/h) én R-Pedelec (+45km/h).

M1 SPITZING EVO BR S-PED
M1 SPITZING EVO BR S-PED
M1 STERZING GT S-PED
M1 STERZING GT S-PED

De frames zijn steevast vervaardigd uit carbon en de componenten van de hoogste kwaliteit! Als motoren word er gekozen voor TQ (met een inhoud van 920 watt en 120NM koppel) en Brose. Inhoud batterij tot zelfs 1050wh.

De fietsen zijn er steeds in CC en GT uitvoering, de CC – Cross Country – is de off-road uitvoering. De GT – Gran Turismo – is de road uitvoering, dé ideale fiets voor woon-werk verkeer.

Wiki Sports is reeds meerdere jaren invoerder van M1-Sporttechnik in België & Luxemburg. Hier komt Nederland nu dus bij. Ron Bussels, eigenaar van Wiki Sports, is tevreden met deze evolutie: “We kregen vanaf dag één reeds aanvragen vanuit Nederland, deze hebben we steeds doorverwezen. Ondertussen is er in Be-Lux een mooi netwerk ongeveer 35 M1-winkels, met de recente interne aanwervingen kunnen we nu dus ook Nederlandse markt gaan benaderen en opvolgen. Tijdens onze huisshow van 10 oktober t.e.m. 11 november zal de 2021 collectie tentoongesteld worden. Heb je vragen? Neem dan spoedig contact met ons op.”

Info

WIKI SPORTS
Bosdel 32
3600 GENK
www.wikisports.be
info@wikisports.be

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!