Wiki Sports, de Belgische onderneming die recent bekendmaakte dat ze naast België en Luxemburg, ook invoerder gaan zijn in Nederland, lanceert de nieuwste Erzberg van M1-Sporttechnik. Het merk, gevestigd in München, staat gekend als één van de meest krachtige e-bikes in de fietsindustrie.

M1-Sporttechnik Erzberg GT Edition
M1-Sporttechnik Erzberg GT – Gran Turismo – Edition
M1-Sporttechnik Erzberg CC - Cross Country - Edition
M1-Sporttechnik Erzberg CC – Cross Country – Edition
M1-Sporttechnik Erzberg BR - Bobby Root - Edition
M1-Sporttechnik Erzberg BR – Bobby Root – Edition

De ERZBERG, een full suspension e-bike met carbon frame, is een echte allrounder: Pendelen in het dagelijkse leven met de GT – Gran Turismo – Edition, ontspannen mountainbike avonturen beleven met de CC – Cross Country – Edition of onvergetelijke adrenalineritten met de BR – Bobby Root – Edition. Alles kan met de nieuwe Erzberg!

Bij het ontwerpen van ieder Erzberg model stond de focus op het vinden van de perfecte balans tussen het doel en de eisen van de rijders. De Erzberg neemt de split-tube-suspension over van de SPITZING Evolution, die door de pers zeer wordt geprezen. Dit in combinatie met een groot bereik en een steile zithoek, betekent dat er voor de rijder geen grenzen zijn, noch bergopwaarts, noch bergafwaarts.

Dankzij de stille Brose S Mag motor met 90Nm en de duurzame 750Wh batterij, kunnen zelfs de steilste paden met speels gemak beklommen worden.

M1-Sporttechnik Erzberg

Ron Bussels, eigenaar van Wiki Sports, was reeds in augustus 2020 bij M1-Sporttechnik om deze nieuwe M1-fiets te testen. De “handling”, de geruisloze motor én de grote batterij maken van de Erzberg een échte topper.

Manuel Küspert, head of engineering bij M1-Sporttechnik, zegt met de lancering van de Erzberg een nieuw tijdperk in te leiden. Waar rijplezier gekoppeld word aan absolute topprestaties! Het full carbon split-tube frame zorgt bovendien voor uitzonderlijk rij-experiences.

Info

www.wikisports.be

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!