De Thule EasyFold XT is de opvolger van de bekroonde Thule EasyFold, de inklapbare, compacte en makkelijk te gebruiken fietsendrager voor op de trekhaak die alle typen fietsen aankan. De Thule EasyFold XT heeft alles wat je zoekt in een trekhaakdrager. Hij vervoert je fietsen veilig van en naar elke bestemming en is ingeklapt niet groter dan een normale koffer waardoor je hem makkelijk in je auto of thuis opbergt.

Thule EasyFold XT 3Door zijn gebruiksvriendelijke features, waaronder de innovatieve koppeling, zet je de drager gemakkelijk op je trekhaak. De drager stabiliseert zichzelf. De fietsen bevestig je in een handomdraai op de drager en je haalt ze er ook zo weer vanaf. Met de optionele oprijgoot gaat dit nog makkelijker. En door het slimme kantelmechanisme heb je met een volledig beladen fietsendrager nog steeds toegang tot je kofferbak.

De Thule EasyFold XT is beschikbaar in een versie voor 2 en 3 fietsen en door zijn hoge capaciteit en duurzaamheid geschikt voor het vervoer van allerlei soorten en maten fietsen. Of het nu een lichte wielrenfiets is, een mountainbike, e-bike of een fatbike: op de Thule EasyFold XT kun je rekenen. Met zijn grote laadcapaciteit, ruime afstand tussen de fietsen en ruimte voor lange wielbasissen is de drager zeer geschikt voor het transport van grote en zware fietsen. De afneembare frameklauwen stel je onafhankelijk van elkaar af voor verschillende typen fietsen en “klikken” automatisch vast, zodat je frame niet beschadigd raakt.

Thule EasyFold XT 3De belangrijkste prioriteit van Thule is jouw veiligheid, de veiligheid van anderen op de weg, maar ook de veiligheid en bescherming van je fietsen. Daarom is de Thule EasyFold XT onderworpen aan uitgebreide en vergaande tests in het Thule Test Center en in praktijksituaties. Met de Thule EasyFold XT vervoer je je fietsen veilig en beschermd naar elke denkbare locatie – vandaag en in de toekomst.

Info

www.thule.com

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!