Tehava is de nieuwe exclusieve Benelux distributeur van het topmerk Smith. Deze pionier in high-end brillen en helmen biedt een uniek assortiment voor race en mountainbike.

Over Smith

Smith ontwikkelde in 1965 zijn eerste goggle voor op de skipiste. Nu, meer dan 50 jaar later is Smith sinds jaar en dag marktleider in Noord-Amerika in wintersport helmen, brillen en goggles. Tien jaar geleden besloot Smith om naast de succesvolle wintercollectie zich ook te gaan richten op de fietsmarkt. Geavanceerde technologie, geoptimaliseerde prestaties en een strakke stijl. Dat is Smith. Niet gek dus dat talloze atleten over de hele wereld gek zijn op deze helmen en brillen.

Progressieve hoofdprotectie

Een geavanceerde protectie in jouw helm, dankzij de bewezen Koroyd® Technologie. Deze superieure protectie heeft een unieke structuur waarbij op het moment van impact het Koroyd® systeem op een gecontroleerde manier in elkaar drukt. Het gevolg hiervan is dat de impact drastisch wordt vertraagd en verminderd. Dankzij Koroyd®’s open cel constructie is het systeem volledig ademend. Warme lucht op het hoofd van de fietser wordt afgevoerd en koele lucht komt naar binnen.

Met dank aan een perfecte ventilatie en het VaporFit™ systeem ben jij onder alle omstandigheden verzekerd van comfort en een ideale pasvorm.

Smith maakt de helm af met zijn opvallend stijlvolle look. Een design dat van de weg af spat!

Helderder zicht door ChromaPop™

Smith Attack MAX

Smith zou Smith niet zijn als zij geen brillen ontwikkelden die perfect aansluiten bij de helmen. Niet alleen dankzij de looks passen de brillen hierbij. Ook dankzij Ultimate eyewear integration past deze zonnebril ideaal op de helm wanneer je deze niet nodig hebt.

De unieke ChomaPop™ lens technologie laat je fietstochten ervaren als nooit tevoren dankzij een zeer helder zicht. ChromaPop™ verbetert de helderheid en de natuurlijke kleur zodat je moeiteloos meer details kunt zien. Meer detail en helderheid geeft je de mogelijkheid om nog zelfverzekerder te fietsen met meer plezier!

Smith staat startklaar om de wegen van de Benelux te veroveren.

  • Grensverleggend veilig: bewezen Koroyd®-technologie en het MIPS-systeem
  • Perfecte pasvorm: onder alle omstandigheden verzekerd van comfort
  • Opvallend stijlvol: brillen en helmen die van de weg af spatten.

Info

www.tehava.com

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!