Wind- en waterdichte broek voor sportieve fietsfanaten

De Spray ¾ Pants III van VAUDE is een wind- en waterdichte fietsbroek die je beschermt tijdens die onverwachte bui die aan het eind van een warme zomerdag nog net even voor een onaangename verrassing kan zorgen. Dankzij het ademende vermogen, het elastische materiaal en uiteraard de ¾ lengte biedt deze broek optimaal draagcomfort voor fietsfanaten die zich door een bui niet laten afschrikken.

VAUDE Spray 3/4 Pants IIIVAUDE Spray 3/4 Pants III achterzijde

Met een verstevigd zitvlak, met klittenband verstelbare broekspijpen en reflecterende elementen is de VAUDE Spray ¾ Pants III de ideale aanvulling op het bekende Spray Jacket van VAUDE. Extra comfort wordt verkregen dankzij de genereus aanwezige stretchpanelen en het verstelbare tailleband. Dit alles, samen met het feit dat deze lichtgewicht 2,5 laags broek volledig aan de strenge bluesign® milieunormen voldoet, maakt dit de perfecte fietsbroek voor deze zomer. Adviesverkoopprijs van de VAUDE Spray ¾ Pants III bedraagt 86,00 euro.

 

Ceplex Active membraan

VAUDE gebruikt voor de Spray ¾ Pants III het Ceplex Active membraan. Dit hoogwaardige membraan is volledig winddicht, waterdicht en heeft een hoog ademend vermogen. Dankzij de waterkolom van maar liefst 10.000 millimeter beschermt het de drager tegen de hevigste buien die moeder natuur aan het eind van een warme zomerdag nog wel eens op ons neer wil laten komen. Diezelfde moeder natuur heeft overigens niets te vrezen van dit membraan, want het is 100% vrij van schadelijk PTFE (polytetrafluorethyleen). Vandaar ook dat de VAUDE Spray ¾ Pants III bluesign® gecertificeerd is en bovendien het eigen Green Shape label van VAUDE mag dragen.

Vaude

Sinds begin jaren 70 staat VAUDE voor innovatieve en kwalitatief hoogwaardige producten gericht op de buitensport. Het hoofdkantoor van VAUDE is gevestigd in Tettnang, Duitsland. In Nederland is het verkoopkantoor in Hazerswoude-Dorp het aanspreekpunt. In Duitsland heeft VAUDE/Edelrid 600 werknemers en wereldwijd zijn het er 1600. VAUDE is EMAS geregistreerd en is Bluesign Partner en uitgebreide informatie over haar wijze van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is na te lezen op de speciale website: http://vaude-csr-report.com. De producten van VAUDE worden verkocht in outdoor- en fietsspeciaalzaken.

Info

www.vaude.com

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!