Sportief fietsjack met Primaloft ® Eco voering

De dagen worden alweer korter en de temperatuur daalt flink aan het eind van de dag. Maar dat weerhoudt een sportieve fietser er niet van om regelmatig de fiets te pakken en een trainingsrondje te maken. Zeker niet met het Primapro-jack van VAUDE. Dankzij de PrimaLoft® Silver Insulation Eco voering blijf je perfect op temperatuur en geniet je maximale bewegingsvrijheid tijdens het fietsen.

VAUDE heeft bij de ontwikkeling van het Primapro-jack goed gekeken naar wat belangrijk is voor actieve fietsers: de lichaamstemperatuur op peil houden en tegelijkertijd volledige bewegingsvrijheid behouden. Daarom bevat het Primapro-jack PrimaLoft® Silver Insulation Eco op plaatsen waar het lichaam extra isolatie nodig heeft en stretch-panelen op die plekken waar complete bewegingsvrijheid nodig is. Een verlengd rugpand en duimlussen zorgen dat het jack de warmte goed vast weet te houden. Tegelijkertijd kunnen de twee borstzakken dienst doen als ventilatieopeningen als dat nodig is. De adviesverkoopprijs van het Primapro-jack bedraagt 170,00 euro.

VAUDE Green Shape label en bluesign®

Het Primapro-jack draagt het eigen Green Shape label van VAUDE. Dit label wordt toegekend aan producten die zo milieuvriendelijk mogelijk gemaakt zijn. Denk daarbij niet alleen aan duurzame materialen en energiezuinige productie, maar ook aan eerlijke en veilige arbeidsomstandigheden voor de werknemers in de fabrieken waar de producten gemaakt worden. Daarnaast voldoet het jack aan de zeer strenge bluesign® milieuvoorwaarden, welke één van de strengste normeringen is voor textiel op het gebied van milieurelevante aspecten.

Info

www.vaude.com

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!