Om de verbeterde versie van ʼs werelds meest verkochte fietsendrager, de Thule ProRide te vieren, introduceert Thule een kleurige Limited Edition-reeks. De Thule ProRide 598 is twintig dagen lang in tien verschillende kleuren verkrijgbaar. De hardcore fietsliefhebbers hebben van 1 t/m 20 december 2015 de kans om aan één van de 1942 Limited Edition exemplaren te komen!

Thule Proride 598Thule blijft te allen tijde doorontwikkelen. Daardoor is ook ʼs werelds meest populaire fietsendrager is nu nóg beter. Met een combinatie van gebruiksgemak, stabiliteit en slim design is het geen wonder dat de Thule ProRide eerste keus is voor fietsers over de hele wereld. De nieuwe Thule ProRide 598 tilt de iconische fietsdrager naar een hoger niveau dankzij verbeterde functies en een vernieuwd design.

“De verbetering zit hem in de details.”

Eric Norling, Director Product Managent: “Hoe verbeter je ‘s werelds meest populaire fietsendrager? Het antwoord zit hem in de details. De nieuwe Thule ProRide 598 is ge-upgrade op alle aspecten ten opzichte van de Thule ProRide 591-versie. Hiermee wordt het gebruiksgemak en veiligheid naar een nog hoger niveau getild.”

Info

De Thule Proride 598 is exclusief verkrijgbaar via https://thuleproride.thule.com

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!