Een onafhankelijke jury van experts heeft uit 22 inzendingen zes innovaties geselecteerd die opgaan voor de Fiets Innovatie Award 2017. Een van de genomineerden is de Thule EasyFold XT (3bike) trekhaakdrager voor drie fietsen. De winnaars worden op 3 april aanstaande bekendgemaakt tijdens het Tweewieler Retail Trends Congres.

Thule EasyFold XT-fietsendrager voor drie fietsenDe Thule EasyFold XT is de opvolger van de bekroonde Thule EasyFold, de inklapbare en compacte fietsendrager voor op de trekhaak die alle typen fietsen aankan. De Thule EasyFold XT is beschikbaar in een versie voor 2 en 3 fietsen. Door de grote laadcapaciteit, ruime afstand tussen de fietsen en ruimte voor langere wielbasissen is de drager geschikt voor het transport van grote en zware fietsen, zoals e-bikes en fatbikes. Door de innovatieve koppeling is de drager makkelijk op je trekhaak te monteren. De drager stabiliseert zichzelf. Dankzij het kantelmechanisme is er ook met een volledig beladen fietsendrager nog steeds toegang tot de kofferbak.

Voor het eenvoudig oprijden van de fietsen is er de Foldable Loading Ramp XT, een opvouwbare oprijgoot (als los accessoire verkrijgbaar) die gemakkelijk op te bergen is in de EasyFold XT.

Over de Fiets Innovatie Awards

De Fiets Innovatie Award heeft als doel om nieuwe producten en toepassingen op het gebied van fietsen extra onder de aandacht te brengen van het publiek en productvernieuwing te stimuleren. De verkiezing van deze Fiets Innovatie Awards is een initiatief van RAI Vereniging en wordt dit jaar voor de twaalfde keer georganiseerd. Op 3 april worden uit de nominaties drie winnaars bekend gemaakt tijdens het Tweewieler Retail Trends Congres in Burgers’ Zoo in Arnhem.

Info

www.thule.com

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!