Strava, het sociale netwerk voor sporters, versterkt de social- en community ervaring met de introductie van clubevenementen voor mobiele gebruikers. 

Clubbeheerders kunnen nu evenementen aanmaken in de mobiele app van Strava en informatie daarover delen met leden. Clubleden ontvangen een melding van het evenement en kunnen vervolgens de informatie lezen, bevestigen of ze komen, de route bekijken en delen via andere social media.

Strava Events-on-Mobile_run“Door onze functie clubevenementen toe te voegen aan mobiel, vergroten we de betrokkenheid in onze sporters-community”, zegt Will Lee, productmanager van Strava. “Uit gesprekken met clubbeheerders is gebleken dat ze een makkelijkere manier zochten om groepsactiviteiten te plannen, vooral op mobiel. Met clubevenementen op mobiel kunnen sporters in een club snel een activiteit organiseren. Dit is ons nieuwste initiatief om sterke community’s op Strava te vormen.”

In combinatie met de recente introductie van Clubs op mobiel maakt clubevenementen op mobiel het eenvoudig om contact te leggen en te communiceren met andere sporters. Met behulp van feedback kan Strava sociale functies blijven vernieuwen. Strava’s nieuwe functie clubevenementen op mobiel is nu beschikbaar op iOS en Android. Deze functie was tot nu toe alleen toegankelijk voor webgebruikers.

Download Strava vanuit de Apple Store of Google Play, en upgrade naar Strava Premium voor de nieuwste functies, zoals Beacon en Live segmenten.

Info

Voor meer informatie over Strava Clubs: http://blog.strava.com/clubs
Ga voor meer informatie over Strava naar www.strava.com

 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!