Dirt Trails is opgericht om de reizen waar iedere mountainbiker van droomt werkelijkheid te maken, de ultieme mountainbike ervaring centraal. Het enige wat jij hoeft te doen is knallen met je mountainbike en genieten! Bereid je voor op oneindige kilometers singletrack, vette afdalingen, pittige klimmetjes en prachtige uitzichten. Naast het fietsen is er ook ruimte voor andere activiteiten zoals raften, kajakken, hiken, beren en walvissen spotten en natuurlijk een biertje drinken. Op dit moment heeft Dirt Trails twee prachtige rondreizen op het programma staan.

Amerika, Utah, Arizona (1)
Amerika, Utah, Arizona (3)

De rondreis in Amerika doet het beste van Utah en Arizona aan. Je gaat onder andere fietsen in Moab. Hier voor ieder wat wils; van flowy singletracks voor beginners tot pittige downhill routes voor gevorderden. Ook Sedona heeft mountainbikers veel te bieden. Tussen de rode rotsen en de cactussen vind je hier meer dan 300 kilometer aan uitdagende routes. De reis start en eindigt in Las Vegas en uiteraard bezoek je buiten het mountainbiken om ook hoogtepunten zoals Arches National Park, Monument Valley en de Grand Canyon.

Canada, BC (1)
Epic Mountain Biking on the Whistler Bike Park's Top of the World
Cross country biking in Whistler

De mountainbike mogelijkheden in Canada zijn eindeloos. Het plaatsje Cumberland is de afgelopen jaren getransformeerd naar een gezellige mountainbike hotspot. Dat is ook niet zo gek, want in het omringende regenwoud ligt een netwerk aan vette mountainbike trails. Daarna gaat de reis verder naar Squamish, waar volgens de locals de allermooiste singletracks te vinden zijn. De flowtrail ‘Half Nelson‘ is daar één van. Natuurlijk wordt de reis afgesloten in het wereldberoemde Whistler, door velen omschreven als het beste bikepark ter wereld. Canada staat ook bekend om de prachtige natuur en wildlife. Tijdens deze reis zijn er ook mogelijkheden om beren te spotten. Volgens de Canadese gidsen zelfs op de trails!

Info

Wil je meer informatie over deze spectaculaire mountainbike reizen? Kijk dan even op de website: www.dirttrails.nl

Logo Dirt Trails mountainbike reizen
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!