Op donderdagavond 1 november heeft Specialized Europe B.V. de deuren van het eerste Turbo Test Center in Arnhem geopend. Het Turbo Test Center geeft consumenten de mogelijkheid om onze Turbo fietsen uitgebreid te testen en bewonderen. Wanneer de consument over wil gaan tot aankoop dan kan dat bij onze retailers, alsook in het Test Center.
 

Specialized Turbo Test Center

Snel naar je werk, nog even die boodschap doen en daarna direct door naar de stad om met vrienden uiteten te gaan – we zijn voortdurend onderweg. Onze Turbo Vado en Turbo Como e-bikes zijn de perfecte wingman voor een druk schema. Alsook onze veelzijdige Levo e-mountainbikes die schitterend gepresenteerd worden in het Test Center. Om nog meer consumenten kennis te laten maken met onze bekroonde Turbo fietsen, opent Specialized in Arnhem dit Turbo Test Center.

Specialized Turbo Test Center‘Wij zien sterke ontwikkelingen en kansen in de e-bike markt en willen samen met onze retailers de volgende stap zetten om onze leidende positie in het premium segment verder uit te bouwen. Het openen van het Turbo Test Center sluit perfect aan op onze toekomstvisie.’ Aldus Frank van Dulmen, Market Leader Dutch Spoken Markets bij Specialized.

Specialized Turbo Test CenterVanwege de centrale ligging, uitstekende fietsinfrastructuur en prachtige omgeving is er gekozen voor Arnhem als locatie van het Turbo Test Center. Daarnaast zien we in de regio Arnhem-Nijmegen een toenemende populariteit op het gebied van e-bikes.

Adres

Turbo Test Center
Velperplein 17, 6811 AH Arnhem
Tel: (+31) 026-3796704
Email: testcenterarnhem@specialized.com

Openingstijden

Maandag: 12:00-18:00
Dinsdag: 10:00-18:00 
Woensdag: 10:00-18:00 
Donderdag: 10:00-20:00 
Vrijdag: 10:00-18:00 
Zaterdag: 10:00-17:00 
Zondag: gesloten

Meer info

www.specialized.com/nl/nl/turbo-arnhem

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!