Specialized brengt met de gloednieuwe Turbo Kenevo, de tweede generatie e-MTB met 180 mm veerweg op de markt. De nieuwe Turbo Kenevo e-MTB is met 180 mm veerweg in staat om de meest spectaculaire trails te overwinnen.

Specialized Turbo Kenevo Expert
Specialized Turbo Kenevo Expert
Specialized Turbo Kenevo Comp
Specialized Turbo Kenevo Comp

De Kenevo heeft het bestaande sidearm-frame concept zoals we dit zien bij bijvoorbeeld de Stumpjumper en koppelt dit aan hetgeen wat Specialized heeft geleerd van de kinematica van de Specialized Enduro. Door toepassing van een lichter frame (1 kg lichter), een stijvere constructie en verbeterde motor en accu is de nieuwe Kenevo er op alle fronten behoorlijk op vooruit gegaan.

De Turbo Kenevo heeft de nieuwste Turbo 2.1 motor, een grotere batterij capaciteit van 700 Wh (Expert), 180 mm veerweg, een veel lichter chassis en extreem sterke componenten die bestand zijn tegen hevige klappen. De nieuwe Kenevo e-MTB, die standaard met 27.5” wielen en 2.60” banden wordt afgemonteerd, zorgt ervoor dat je de langste en steilste beklimmingen kan bedwingen en garandeert een spectaculaire rit op de meest technische afdalingen.

Info

www.specialized.com

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!