Professioneel materiaal voor events NTFU wielerverenigingen

SKS Germany stelde onlangs vijf SKS servicestations ter beschikking aan de NTFU. De wielersportbond zet zich op veel vlakken in om fietsen nog leuker en veiliger te maken. Meer dan 500 wielerverenigingen zijn bij de NTFU aangesloten en kunnen gebruikmaken van adviezen en voorzieningen. Harry Brands, marketeer NTFU: ”Onze toertochtenkalender op Fietssport.nl bevat ruim 2.500 tochten voor racefiets en mountainbike. Wij ondersteunen de organiserende wielerverenigingen met professionele materialen, via vijf lokale uitgiftepunten in Nederland. Toen wij het servicestation van SKS Germany zagen, wisten we dat het de perfecte aanvulling zou zijn. Daarmee start elke renner met een goed geprepareerde fiets. We zijn om de tafel gegaan en kwamen snel tot overeenstemming.”

SKS Servicestation

“Vooral onze pompen, spatborden, tools en tassen worden veel door sportieve fietsers gebruikt”, zegt Frederik Reichert, Exportmanager van SKS Germany. “Ook via de NTFU bereiken we die nu in Nederland. In Duitsland staan er al meer dan honderd van deze SKS Servicestations en in Nederland groeit het aantal nu snel. Je vindt ze vaak bij restaurants langs populaire fietsroutes, bij campings en bij dealers, als een unieke extra service. Ze zijn hufterproof en kunnen het gehele zomerseizoen buiten staan.”

Lucht en gereedschappen

In het SKS servicestation zit een professionele 10 bar vloerpomp met hoog geplaatste manometer en een Multi-Valve ventielkop. Aan staalkabeltjes zijn verschillende gereedschappen beschikbaar, zoals een kruiskop schroevendraaier, torx schroevendraaier T25, verstelbare moersleutel 0-24, set inbussleutels 2-8 mm en bandenlichters. Zelfs een tabel met aanbevolen bandenspanningen zit erbij. Het servicestation heeft ruimte voor een eigen logo en naam.

Info

www.sks-germany.com

Magazine Blog © Bikefreak-magazine

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!