Scorpion Bike Stands komt van oorsprong uit de motorcrosswereld waar een goede naam is opgebouwd met functionele producten. De stap naar de fietsbranche was logisch omdat veel motorcrossers in hun vrije tijd op de fiets zitten en het gemak van de bike stand ook graag bij hun fiets benutten.

De Scorpion Bike Stand is een alles-in-een functionele fietsstandaard die zowel veelzijdig als handig is door de verschillende opties. Het gepatenteerde ontwerp waarbij de stand in de crankarm gaat, zorgt ervoor dat de fiets stabiel blijft, de lichtgewicht oplossing maakt onderhoud en service aan het draaiende gedeelte van de fiets eenvoudig.

De Scorpion Bike Stand staat als een huis.

De Scorpion Bike Stand is verkrijgbaar voor de MTB, Roadbike en BMX, en een demontabele Pro variant voor eenvoudig transport, standaard worden verschillende adapters meegeleverd voor de verschillende maten HollowTec bracketassen. Het is een stabiele standaard onafhankelijk van de bandbreedte of wielmaat. Ook het werken aan een MTB met dropper zadelpen is handig met deze stand in tegenstelling tot de meeste montagestandaards.

Info

info@cosmicsports.com

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!