Louis Verwimp BV heeft voor de Benelux de exclusieve distributierechten gekregen van SapO pompen en luchtsystemen. De fietspompen van SapO zijn per direct opgenomen in het assortiment van Verwimp.

SapO is afkomstig uit Italië en werd opgericht in 1966. Tot op de dag van vandaag is SapO één van de beste Italiaanse bedrijven dat pompen en pompsystemen voor fietsen produceert. De SapO producten worden in Casatenovo ontworpen en gebouwd door het eigen personeel, dat vooral oog heeft voor drie belangrijke doelstellingen: kwaliteit, bruikbaarheid en betrouwbaarheid. Op deze manier kan SapO alleen echt duurzame artikelen verkopen. Daarnaast is de pompfabrikant ook al meer dan veertig jaar technisch leverancier van de beste professionele wereldteams.

Dertien pompen

Het assortiment van SapO bestaat uit voetpompen met manometer (OK-serie), minipompen (BJRO, Aria en Amika), handmatige werkplaats pompen (Pompa en GDO-serie) en automatische pompsystemen voor in de werkplaats. Het totale assortiment omvat in totaal dertien pompen en pompsystemen, plus een keur aan losse onderdelen en accessoires. Alle pompen zijn ook in meerdere kleuren leverbaar.

Italian Cycling

Tegenwoordig is SapO uitgegroeid tot een merk met een wereldwijde dekking. Dankzij de samenwerkingsoverkomst met Louis Verwimp BV is daar de Benelux markt bij gekomen. Louis Verwimp Jr. ziet SapO als een welkome aanvulling op zijn assortiment. “Het zijn prachtige pompen uit Italië, die niet alleen interessant zijn voor de consument, maar zeker ook in de werkplaats zeer goed van pas komen. Het zijn degelijke en kwalitatief hoogwaardige pompen, die wel tegen een stootje kunnen. Een mooie toevoeging aan onze Italian Cycling producten.”

www.saposrl.com

Info

Handelsonderneming Louis Verwimp

Contactpersoon: Louis Verwimp jr.

De Vest 21

5555 XL Valkenswaard

(040) 204 15 15

info@verwimp.nl

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!