In geen tijd is de Roc du Maroc uitgegroeid tot één van de grootste extreme MTB-events van Afrika. En ook de komende editie, belooft een pittige race te worden door de meest adembenemende woestijn- en berglandschappen van het mooie Marokko.

Roc du Maroc 2020

Vorige maand gingen de inschrijvingen voor Roc du Maroc 2020 van start. En het gaat hard, heel hard. In enkele weken tijd hebben al 126 deelnemers zich ingeschreven voor deze vierde editie. Bij de registraties zien we heel wat bekende namen uit de vorige edities terugkeren. In de wedstrijdcategorie zijn de racers er duidelijk op gebrand om hun prestaties te verbeteren. Maar ook de Challenge-rijders, de categorie buiten competitie, van de voorbije edities, wagen zich nu aan het zwaardere werk in de Race.

Zoals bij de vorige edities, vliegen we ook in 2020 met een eigen chartervliegtuig naar Marokko. Deze rechtstreekse vlucht van en naar Brussel brengt je comfortabel en zorgeloos naar de start van het event en weer terug. Wil je zeker zijn van een plaats op deze exclusieve vlucht? Wacht dan niet te lang met je inschrijving! De plaatsen zijn hiervoor zijn beperkt tot 180!

Schrijf je hier in

Roc du Maroc 2020: Nationale presentatie op 23 januari

Op donderdag 23 januari a.s. vindt in Antwerpen de officiële voorstelling plaats van de Roc du Maroc 2020. Een niet te missen evenement waar een massa van informatie op de agenda staat! We stellen er o.a., naast een aantal nieuwigheden, in detail de route van de 2020-editie voor maar ook wat je mag verwachten tijdens de race & challenge en hoe je je hierop kunt voorbereiden.

Roc du Maroc 2020

Maar er is meer! Die avond, in avant première tonen we ‘Roc du Maroc, the documentary’, een boeiende mini-documentaire over de Roc du Maroc 2019. Geen saai wedstrijdverslag maar een zoektocht naar passie, MTB & avontuur. De Poolse cameraman Bartek volgde de afgelopen race van nabij, waarbij hij enkele Belgische, Nederlandse en internationale rijders interviewde. Hun openhartige gesprekken en niet-eerder getoonde beelden verwerkte hij tot deze boeiende mini-docu.

Programma

19.00: deuren open
19.30: dinner ( vrijblijvend)
20.15 – 21.00: presentatie Roc du Maroc 2020
21.00 – 21.25: première van de documentaire
21.30u – …. : whatever the night brings!

Ook gepassioneerd door mountainbike en avontuur? Heb je interesse om deel te nemen aan de Roc du Maroc? Kom dan zeker op 23 januari naar Lazy Jack in Antwerpen.

Bevestig hier je aanwezigheid voor 19 januari

De grote RDM enquête?

Zoals elk jaar vroegen wij onze deelnemers na de voorbije editie naar hun bevindingen en feedback via een grote tevredenheidsenquête. Maar liefst 120 van hen hebben dit jaar de tijd genomen om deze in te vullen. Da’s meer dan 75% van alle deelnemers van de editie 2019. Mooi resultaat, zou een marketeer zeggen. Want zo’n resultaten geven dan ook een goed beeld van hoe deze challenge en de omkadering echt ervaren werden.

Roc du Maroc 2020

Benieuwd wat de sportievelingen vonden van het parcours, de accommodatie, de catering, de sfeer en nog zoveel meer?

Bekijk hier de resultaten

Bezoek Roc du Maroc op Velofollies 2020 (17-18-19 januari)

Velofollies in Kortrijk is intussen een begrip! Het is uitgegroeid tot de grootste en meest gevarieerde fietsbeurs in de Benelux. Je kan er de nieuwste trends en collecties in de fietswereld ontdekken en testen. Naast fietsen vind je er ook een compleet gamma van accessoires, fietskledij, fietstrips en -tips. De beurs biedt daarnaast ook heel wat boeiende randactiviteiten zoals praatcafés met (ex-)wielrenners, ploegvoorstellingen en signeersessies.

Ook Roc du Maroc mag hier uiteraard niet ontbreken! Samen met onze partners Niner en Ednine zullen we gedurende 3 dagen deel uitmaken van dit grootse fietsspektakel.

Breng ons zeker een bezoek op de beursstand van Codagex (Niner & Ednine)

Velofollies
17-18-19 januari 2020
Kortrijk Expo
Stand 414 en 422

De Roc du Maroc 2020 promotrailer

En “last but not least”: Met enige fierheid stellen wij jullie hier de nieuwe trailer van Roc du Maroc ‘twenty-twenty’ voor. Speakers op maximum, scherm op ‘full screen’, sit back, relax & enjoy.

That’s all for now. Hopelijk tot heel binnenkort!

Met sportieve groet,
Elisabeth Haldermans & Gert Duson
Organisatoren Roc du Maroc.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!