Privacyverklaring Bikefreak-magazine

Bikefreak-magazine hecht grote waarde aan jouw privacy. Daarom leggen we in deze privacyverklaring uit hoe we met jouw persoonsgegevens omgaan.

Welke persoonsgegevens gebruiken wij?

Bikefreak-magazine verzamelt de volgende persoonsgegevens:

  • Voornaam
  • Achternaam
  • Straat + huisnummer
  • Postcode + Plaats
  • Geboortedatum
  • E-mailadres
  • Telefoon
  • Inschrijvingen voor evenementen
  • E-mails, social media-berichten en post die je ons stuurt.

Waarvoor gebruiken wij deze persoonsgegevens?

Wij gebruiken je gegevens om je het magazine te kunnen toesturen, om je vragen en opmerkingen te kunnen beantwoorden, en om onze evenementen te kunnen organiseren. Ook gebruiken wij je persoonsgegevens om een prijs te kunnen uitreiken als je winnaar bent in één van onze winacties. Je geboortedatum kun je opgeven wanneer je dat wilt, zo kunnen wij onze diensten nog beter op de doelgroep afstemmen.

Wie ontvangen je persoonsgegevens?

Je persoonsgegevens worden alleen ontvangen door anderen wanneer dat nodig is om het magazine of andere diensten te leveren. Bijvoorbeeld de partij die onze mailings verzorgt (Mailchimp), het hostingbedrijf, en andere ICT-leveranciers. Mailchimp is gevestigd in de Verenigde Staten. Mailchimp is Privacy Shield-gecertificeerd.

Hoe lang bewaren wij je persoonsgegevens?

Wij bewaren je persoonsgegevens zolang als je abonnee bent van ons tijdschrift. Je gegevens worden alleen langer bewaard, als wij daar wettelijk toe verplicht zijn (bijvoorbeeld door de Belastingdienst).

Informatie over inschrijvingen voor onze evenementen, verwijderen wij aan het einde van ingeschreven jaar.

Welke rechten heb je met betrekking tot privacy?

Mocht je naar aanleiding van het bovenstaande nog vragen hebben, dan vernemen wij dit graag. Neem dan contact met ons op via de onderstaande contactgegevens.

Je hebt eveneens het recht om inzage te krijgen in de persoonsgegevens die we van je hebben. Je kunt verzoeken om correctie of verwijdering daarvan. Ook heb je het recht om bezwaar te maken tegen de verwerking, of om te verzoeken de gegevens naar een andere partij over te dragen. Wanneer je vindt dat wij niet op een juiste wijze met je persoonsgegevens omgaan, kun je ook een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Contactgegevens

Bikefreak-magazine
Kerkstraat 46
4854 CG Bavel
info@bikefreak-magazine.eu

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!