Polygon komt met sterke, concurrerende lijn mountainbikes, racefietsen en BMX-fietsen voor het instap- en middensegment. Buycyle, officiële importeur van Polygon Bikes, presenteert de nieuwe Polygon modellen tijdens Bike MOTION, van 16 t/m 19 oktober in de Jaarbeurshal in Utrecht, stand E024 – hal 10. 

De nieuwe lijn bestaat uit een uitgebreide reeks mountainbikes (downhill, enduro, hard tail 29-er en 27,5 inch), racefietsen, Cyclo Cross en BMX-fietsen. Met deze lijn, geschikt voor het instap- en middensegment, maakt Buycyle Polygon toegankelijk voor het grote publiek.

Fabian Hardjoprajitno (eigenaar Buycycle): “Het eerste jaar was er een van luisteren, verkennen en onderzoeken. Met de waardevolle informatie hebben we samen met de fabriek in Indonesië een complete, sterke en scherp geprijsde lijn mountainbikes, racefietsen en BMX-fietsen samengesteld.”

De Nederlandse fietsmarkt

De Nederlandse fietsmarkt is veeleisend en de consument heeft alle middelen in handen om prijs en kwaliteit te vergelijken. Daar ligt de kracht van Polygon het komende jaar. De erg bekende kwaliteit van Polygon fietsen uit het hoger segment is nu vertaald naar toegankelijke modellen voor de segmenten daaronder. Fabian Hardjoprajitno: “Met deze modellen gaat Polygon bekender worden in Nederland. De fietsen zelf gaan de klant wel overtuigen, wij zorgen voor de juiste ondersteuning en flexibele leveringsvormen naar onze dealers toe.”

“De fietsen zelf gaan de klant wel overtuigen.”

Polygon Bikes

Als een van de weinige merken beschikt Polygon over een eigen fabriek en ontwerpafdeling, waar ze elk aspect van de productie van hun fietsen zelf beheersen. Polygon creëert fietsen die de verbeelding prikkelen van elke fietser over de hele wereld. Welke stijl een fietser ook heeft, waar zijn/haar passie ook ligt en welke doelen hij/zij ook nastreeft, Polygon heeft de juiste fiets.

Info

www.buycycle.nl

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!