Het nieuwe seizoen klopt al op de deur. En een nieuw seizoen heeft natuurlijk ook een nieuwe collectie. Tijdens de Velofollies van 18 t/m 20 januari kun je de nieuwe collectie van de Spaanse marktleider op het gebied van fietskleding zien. Zo kun je de nieuwste schoenen en helmen zien. Hieronder een paar van de modellen die tijdens de expositie in Kortrijk aanwezig zijn.

Altube RC Pro Road

Spiuk Altube RC Pro

De Altube-schoenen zijn competitief en dynamisch. Gebaseerd op kwaliteit en aandacht voor detail, zijn ze ontworpen om veiligheid en stijl te leveren. Het BOA®-sluitsysteem zorgt voor een nauwkeurige en eenvoudige pasvorm en levert zo optimale prestaties bij elke pedaalslag. Zeer veelzijdig, deze schoenen zijn er in vier specifieke versies: Pro / Competition, Pro / XC, Road en MTB.

De RC-schoenen, ontworpen voor racen op de weg, zijn ideaal voor ervaren rijders die op zoek zijn naar topprestaties. Hun RLX1®-zool in koolstofvezel maximaliseert de krachtoverdracht naar de pedalen, waardoor de prestaties worden geoptimaliseerd.

Dharma racehelm

Spiuk Dharma helm

Deze generatie Dharma vertegenwoordigt de evolutie van een model waarvan de vorige versies veelvuldig werden geprezen door alle soorten fietsers.

Het nieuwe model behoudt het primaire kenmerk van de oudere versies van de helm – veiligheid. De formule bevat echter andere variabelen die resulteren in een aerodynamische, comfortabele, geventileerde, lichtgewicht en compacte helm die gebruikmaakt van optimaal geordende materialen en de modernste technologie.

Alle afwerkingen en accessoires, die de helm zo veelzijdig maken, maken de Dharma perfect voor allerlei toepassingen en situaties. Kortom, een ‘totale’ helm.

Prijzenshow tijdens de Velofollies

Bij de stand 512B, waar je onder andere de producten van Spiuk kan zien, is een ware prijzenshow. Je kunt naast een heerlijke smoothie ook waanzinnige prijzen winnen.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!