Op zaterdag 12 september 2015 wordt voor de 1e maal op Recreatiepark ’t Zand in Alphen de MTB Race 6 uur van ’t Zand georganiseerd. Recreatiepark ’t Zand en MTB team ’t Zand hebben de handen ineen geslagen voor de organisatie van deze wedstrijd.

Voor de sportieve recreant of fanatieke wedstrijdrijder is er een 6 kilometer lang gevarieerd parcours uitgezet rond het recreatiepark ’t Zand. Als organisatie willen we ook vooral de regionale MTB-ers bereiken die vaak in de winterperiode diverse toertochten rijden. Nu kan dit een keer in wedstrijdvorm op een afgesloten parcours. Enkel met natuurlijke hindernissen en hoogteverschil, brede bospaden, singletracks en enkele zandstroken. Dit is ook het gebied waar in de winter de Nederlandse veldrijders wekelijks hun conditie op peil houden.

De meest voldane manier om gesloopt te worden….

Men kan deelnemen in de categorieën solo, duo of teams van 4 personen. De duo’s en teams rijden de wedstrijd in estafettevorm. De echte bikkels (solorijders) alleen. De start van dit evenement is om 11.00 uur en de finish is 6 uur later. Er kan ingeschreven worden tot 31 augustus 2015. Uiteraard zijn ook supporters van harte welkom. Zij kunnen de deelnemers bij de start/finish locatie 4 maal zien passeren. Tot 12 september 2015?

Promotievideo

Info

www.mtbtzand.nl

 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!