Op 6 mei organiseert Maxibikes een test event, clinics en de eerste wedstrijd voor elektrische mountainbikes in Nederland!

Testen

Onder het genot van een hapje en een drankje kunt u onze elektrische fietsen uitgebreid komen testen op het uitdagende mountainbike parcours van ATB vereniging Oldebroek. Er staan diverse modellen voor u klaar van de merken Haibike, Lapierre en Rotwild. Als extra hebben we een paar modellen trekkingfietsen om te kunnen testen.

Clinics

Mocht u reeds in het bezit zijn van een elektrische mountainbike dan kunt ook deelnemen aan een rijvaardigheids clinic onder begeleiding van een gediplomeerde trainer. Het accent ligt op schakelen, houding, bochten techniek en het nemen van obstakels.

Wedstrijd

U kunt ook deelnemen aan de allereerste elektrische mountainbike wedstrijd in Nederland. Deze wedstrijd zal gaan over een half uur en vindt plaats op een uitdagend afgesloten parcours van ca 2 kilometer lengte. Deze wedstrijd is uitsluitend voor mountainbikes die begrensd zijn op 25 km/u, hierop zal worden gecontroleerd middels een technische controle.

Hoe kunt u meedoen?

U kunt meedoen als u zich aangemeld heeft middels het aanmeld formulier op de website. U kunt aangeven of u wilt testen, een clinic wilt volgen of mee wilt doen aan de wedstrijd. We hebben een maximum van 100 rijders dus meld u snel aan op www.e-maxibikes.nl.

Programma

  • 09.00 uur – 14.00 uur: test event
  • 11.00 uur – 12.00 uur en 13.00 uur – 14.00 uur: rijvaardigheidsclinic
  • 14.30 uur – 15.00 uur: elektrische mountainbike wedstrijd (tot 25 km/u)

Locatie

Sportpark Stuivezand

Info

www.e-maxibikes.nl

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!