Na de succesvolle marktintroductie in Duitsland breidt MAGURA Bike Parts de verkoop van Supernova uit naar andere Europese landen. Daartoe behoren de Benelux, Frankrijk en Groot-Brittannië. „De respons op Supernova-producten in Duitsland is buitengewoon groot. Dat komt vooral door de sterke toename van e-bikes en alternatieve mobiliteitsconcepten.

De lichtoplossingen van Supernova zijn per direct in heel Europa via Magura Bike Parts verkrijgbaar

Supernova biedt hiervoor kwalitatief hoogstaande en voor het wegverkeer goedgekeurde producten die veiligheid en comfort voor alle weggebruikers verbeteren“, aldus Martina Class, Managing Director bij MAGURA Bike Parts. „Daarom zijn we erg blij dat we per direct Supernova-producten ook in andere Europese landen kunnen aanbieden.“ MAGURA Bike Parts biedt het complete portfolio van Supernova aan en stelt het innovatieve verlichtingsassortiment van Supernova open voor de Europese vakhandel.

Supernova-verlichting

Supernova-verlichting

Supernova-verlichting

„We hebben gekozen voor MAGURA als verkooppartner, omdat de verkoop via ruim 20.000 aangesloten dealers ongeëvenaard is en we van de service en de kwaliteit overtuigd zijn“, zegt Marcus Wallmeyer, CEO bij Supernova. Supernova is een in Freiburg, Duitsland, gevestigd bedrijf dat zich specialiseert in de ontwikkeling van nieuwe lichtoplossingen voor fietsen en alternatieve mobiliteitsoplossingen. Naast klassieke, op batterijen en dynamo‘s werkende voor- en achterlichten biedt Supernova ook innovatieve oplossingen voor pedelecs en S-pedelecs aan. Zo heeft de M99 Mini als eerste koplamp ter wereld een inschakelbaar groot licht (goedgekeurd volgens het Duitse wegenverkeersreglement, StVZO) en de M99 Tail Light een geïntegreerd remlicht. Het remlicht is compatible met de remhendel van de MAGURA MT5e en wordt dankzij de geïntegreerde schakelaar automatisch geactiveerd nog voordat de feitelijke remwerking begint.

Info

www.magura.com

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!