Op vrijdagavond 16 oktober is Bike MOTION Benelux volledig gericht op vrouwen. Voor een speciaal tarief van € 5,- krijgen dames entree tot dit grootse evenement voor sportieve fietsers. Tijdens de damesavond staat team Oneway Distribution voor alle bezoekers klaar om productadvies te geven en technische vragen te beantwoorden. Speciaal op deze avond ontvangen bezoekers van de stand een mooi presentje, waarmee een exclusief Lezyne prijzenpakket gewonnen kan worden.

Op de OWD stand, 11C028, krijgen dames een echt fietserskado met daarin een code. Via de OWD website, www.o-w-d.nl, wordt aan het eind van de avond bekend gemaakt op welke codes de prijzenpakketten zijn gevallen.

Het is uiterst belangrijk producten te gebruiken die passen bij de individuele fysieke kenmerken van de rijder.

Er zullen maar liefst vijf winnaars zijn en ook de overige bezoekers staan niet met lege handen. Gedurende de beurs zijn specialisten van SQlab aanwezig om bezoekers een zadelmeting, gripmeting of meting van de voeten aan te bieden.

“Wij nodigen in het bijzonder alle dames uit voor een meting en bijbehorend productadvies, zodat zij comfortabel en blessurevrij op pad kunnen. Het is uiterst belangrijk producten te gebruiken die passen bij de individuele fysieke kenmerken van de rijder. Bij dames zijn de verhoudingen anders dan bij heren. Daarom verdienen wij speciale aandacht!” Vertelt een zeer enthousiaste Lillian Fijnheer, accountmanager bij Oneway Distribution.

Oneway Distribution presenteert Lezyne, Fulcrum, SQlab, en Spiuk op Bike MOTION Benelux van 16 t/m 19 oktober, stand 11C028.

Company Profile Oneway Distribution BV

Oneway Distribution BV, opgericht in 2010, is een zusteronderneming van Oneway Bike Industry BV-de importeur van CUBE in Nederland, Engeland en Ierland. OWD voert in Nederland de distributie van de merken RFR, Lezyne, SQLab, Spiuk, Syntace, Juice Lubes, Hayes, Manitou, Fulcrum, Sun Ringlé, Race Face, Easton, Scope, Liteville, Answer, Crud en RRP.

Info

www.o-w-d.nl
www.bikemotionbenelux.nl

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!