Leds-sport heeft met de Eagle 5 Plus bifocale sport/leesbril (meekleurend) een nieuwe bril in haar collectie. De bifocale Eagle Sport (zonne) bril (met kleine lees zones) werd eerder al enthousiast ontvangen door onze klanten en zeer positief getest in tal van Duitse tijdschriften.

Meer en meer mensen uit België en Nederland ontdekken deze bifocale bril. Veel fietsers, hardlopers, skiërs, toerskiërs, wandelaars, zeilers, werklui, motorrijders, automobilisten enz. enz, kunnen hun Navi, Smartphone en dergelijke weer gemakkelijk lezen en hoeven niet de bril steeds te verwisselen. 
Duizenden klanten willen de bril niet missen, hebben die altijd bij zich en bevelen deze vaak aan bij vrienden, kennissen, collega’s en clubgenoten.

Op basis van de ervaring en de feedback van onze klanten en talrijke tests hebben we de Eagle Sport leesbril volledig herzien en aanzienlijk verbeterd: de Eagle Five Plus! We zijn ervan overtuigd dat de Eagle Five Plus een grote sprong voorwaarts in in de ontwikkeling van de perfecte Eagle Sport leesbril.

De belangrijkste vernieuwingen van de Eagle Five Plus zijn:

  • Verbeterde geometrie van het frame (betere pasvorm van de glazen) en moderne look
  • Geoptimaliseerde grootte en betere plaatsing van de leeszone
  • Verwisselbare neusbrug in zwart, grijs en oranje (meegeleverd)
  • Uitschuifbare beugel voor aanpassing aan elke grootte en vorm van het hoofd
  • Aanklikbare hoofdband

De Eagle Five Plus is verkrijgbaar met zwart frame en in de sterktes van + 1,5 + 2,0 + 2,5 + 3,0. 
De meekleurende glazen gaan van licht getint Oranje/Bruin in daglicht naar Donkerbruin in Zonlicht (blokkering 385 nm). De levering omvat ook een opbergetui, neusbruggen in zwart, grijs en oranje en een aanklikbare hoofdband. De Eagle Five Plus is vanaf juli 2018 leverbaar in de Benelux.

Informatie

www.leds-sport.nl

Bikefreak-magazine