20-24.CC is opgericht door ouders die zelf fanatiek mountainbiken. Uiteraard wil je graag als ouders, dat jouw kind gaat mountainbiken. Samen mooie trails rijden in het binnen- en buitenland. Echter, als ouder met meerdere kinderen, die verschillende sporten beoefenen is dat niet altijd eenvoudig en/of haalbaar. Er ontstaan veel praktische vragen en drempels. De zoektocht naar een tweedehands mountainbike blijkt meestal een lastige opgave.

Hoe kan ik mijn kind starten met mountainbiken op een laagdrempelige manier? Hoe handig zou het zijn als ik de mountainbike direct kan vervangen voor een grotere wielmaat als die te klein is! Zelf fiets ik op degelijke mountainbike, voor mijn kind wil ik ook een degelijke mountainbike. Doodzonde als mijn kind het plezier in de sport verliest door een mountainbike die niet de juiste maat is, of in slechte technische staat verkeert. Voilà, het idee van de Kids Bikepool is geboren!

Voor wie is de Kids Bikepool?

De doelgroep van de Kids Bikepool zijn kinderen die mountainbiken of willen starten met mountainbiken op regelmatige basis. Wij richten ons op de leeftijd vanaf 7-14 jaar.

De Kids Bikepool bestaat uit KONA MOUNTAINBIKES van 20” tot 27,5”. De modellen in de Bikepool zijn;

  • Kona Honzo 20, wielmaat 20″
  • Kona Honzo 24, wielmaat 24″
  • Kona Cinder Cone, wielmaat 27,5″
Kona Honzo 24

Doorpoolen

Deze mountainbikes zijn kwalitatief hoogstaande mountainbikes voor kinderen. Er is geen beperkende factor voor het kind met deze mountainbikes. Op het moment dat een kind gaat “doorpoolen” naar een grotere maat zorgen wij ervoor, dat er een mountainbike klaar staat, die technisch 100% in orde is en uiteraard de juiste maat.

De klanten betalen maandelijks een huurbedrag om gebruik te maken van de bikepool.

20-24.CC heeft een website, www.20-24.cc. Informatie over ons bedrijf en hoe “doorpoolen” werkt staat duidelijk omschreven in het stappenplan en de werkwijze.

Als je in het weekend op de vaste routes rijdt zie je steeds meer kids op de trails. Dat is geweldig! 20-24.CC hoopt ouders te stimuleren, om hun kinderen de mountainbikesport te laten beoefenen, door “mogelijke” drempels weg te nemen. Bovendien is de Bikepool een praktische oplossing als je geen tijd wilt spenderen aan het op zoek gaan naar een degelijk mountainbike. En vervolgens deze weer moet verkopen omdat deze te klein is.

Vanaf 1 maart 2019 gaat 20-24.CC van start met de Kids Bikepool. De introductie van 20-24.CC voor de consument vond plaats op de Bikemotion beurs in Utrecht.

Ride young shredder!

TEAM 20-24.CC
www.20-24.CC
info@20-24.CC

#2024.CC
#RIDEYOUNGSCHREDDER

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!