Bij deze maakt de Firma Hermann Hartje bekend dat Jurgen Kruitbosch, (sinds de start van Hartje de Verkoopleider Benelux), vanaf begin mei, de firma verlaat om zich op een nieuwe uitdaging te storten.

De Firma Hermann Hartje wenst Jurgen Kruitbosch al het goede en wil hem zeer hartelijk danken voor al het goede wat hij voor Hartje gedaan heeft.

De verantwoording voor verkoopbureau Zutphen, welke onder andere bekend is voor het MTB & e-MTB merk Conway in de Benelux, wordt over 2 personen verdeeld. Albert Dokter (vanaf de start van Hartje in de Benelux verbonden aan de firma) zal de leiding van het verkoopbureau in handen nemen en Ron Yanse (al ruim 20 jaar werkzaam in de branche, waarvan 11 jaar voor Hartje) is de nieuwe Verkoopleider en verantwoordelijk voor alle commerciële activiteiten.

“Dhr. Dokter en Yanse hebben zich al langer bij onze firma bewezen en genieten dan ook ons volste vertrouwen, om datgene waar de Firma Hartje voor staat te continueren en verder uit te bouwen”, aldus Tim Struckmann (Internationaal verkoopleider)

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!