HERMANN HARTJE KG is met onmiddellijke ingang de nieuwe verkooppartner van Fulcrum in België en Luxemburg. HARTJE is nu al de Fulcrum-distributeur voor Duitsland en Oostenrijk en mede daarom de ideale partner om uit te breiden naar twee andere landen.

Fritz G. Baumgarten, Branch Manager van Fulcrum Central Europe, legt uit: “We zijn het samen eens geworden over een concept en zijn zeer gemotiveerd met betrekking tot wat ons te wachten staat. We hebben er veel vertrouwen in, gezien het allround overtuigende werk en de sterke service die HARTJE al biedt”.

Naast de basisverkoop is een deel van het concept het opzetten van een geselecteerd dealernetwerk met zogenaamde “Fulcrum Stores”, waar eindklanten een breed scala aan producten , zowel wielsets als reserveonderdelen , en uitgebreide technische kennis van de producten kunnen verwachten. Belgische en Luxemburgse klanten kunnen ook gebruik maken van het efficiënte Fulcrum Service Center in Hoya.

Op de Velofollies in Kortrijk van 17 tot 19 januari 2020 zal HARTJE het merk Fulcrum voor het eerst aan de Belgische en Luxemburgse dealers presenteren.

De HARTJE-stand bevindt zich in hal 6, standnummer 601.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!