Gravity Check™ is ‘s werelds eerste après-ride kledingmerk, een unieke synergie tussen de  esthetiek van fietsen en de laatste trends uit de mode-industrie. Onze seizoenscollecties zijn ontworpen om te voldoen aan lifestylebehoeften van wielrenners en mountainbikers.

Gravity Check casual kleding

Deze nieuwe kledinglijn is ontworpen om de fietsbelevenis comfortabeler te maken door innovatieve kenmerken en slimme details te verwerken in elk kledingstuk, zodat een fietser zich er mee kan identificeren.

Gravity Check casual kleding

Dit is vooral terug te vinden in de zomercollectie. Geïnspireerd op koerstruien, zijn de T-shirts uitgevoerd met een handige ‘back pocket’ voor je smartphone, zodat je deze niet langer in je  broekzak of geheel apart in een rugtas hoeft te bewaren. Aangevuld door het lussysteem worden de oordopjes altijd veilig op hun plaats gehouden en kan je zonder zorgen muziek afluisteren.

Gravity Check casual kleding

Gravity Check is opgericht door twee fietsfanatieken die inzien dat er voor fietsers nog heel veel te winnen valt, zoals op het terrein van comfort en uitstraling. Fietsen is meer dan van A naar B.

Info

Gravity Check casual kledingGravity Check casual kleding

Gravity Check kleding is te verkrijgen via www.gravitycheck.nl en wordt gedistribueerd door Buycycle BV voor de retail.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!