Ghost verbindt zich als partner aan de MTB Benelux Cup. Vier wedstrijden (Beringen, Houffalize, Eupen en Geraardsbergen) vinden in België plaats, drie (Nieuwkuijk, Zoetermeer en Sittard) in Nederland en eentje (Esch-sur-Alzette) in Luxemburg. Het winnen van de Benelux Cup is binnen de mountainbikesport een prestigieuze prestatie.

Eerder werd automerk SsangYong al naamgever van de cup, Ghost komt daar als partner bij. “Ghost wil het merk en de producten bij consumenten en fietsspeciaalzaken onder de aandacht brengen. De MTB Benelux Cup is hiervoor een mooi podium. Immers, de beste mountainbikers uit de Benelux doen hieraan mee en veel deelnemers werken bij een fietsspeciaalzaak of zijn daaraan verbonden. Het is daarnaast een geweldige kans voor met name jonge bikers om door te groeien van nationaal niveau naar internationaal niveau. Het is dus goed voor de mountainbikesport en dit juichen wij erg toe. Op de evenementen laten we fietsers graag kennismaken met de innovaties en aantrekkelijke details van Ghost,” Aldus Pieter Jan Rijpstra, Commercieel directeur Koga en verantwoordelijk voor de sales en marketing van Ghost in de Benelux.

Ghost is internationaal ook naamgever van het Ghost factory team, waar de Nederlandse Anne Terpstra deel van uitmaakt. Terpstra mocht last-minute en onverwacht in 2016 nog naar de Olympische Spelen in Rio de Janeiro, waar ze verdienstelijk 15e werd. Anne Terpstra is goed op dreef, want tijdens de wedstrijd in Nieuwkuijk ging ze met de overwinning aan de haal. We zien u graag bij de spectaculaire wedstrijden die nog komen.

Info

MTB Benelux Cup
Ghost factory racing team

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!