Bezoek de bergweiden rond Sauris op de mountainbike en geniet van de rust in de prachtige omgeving van de Dolomieten van Noordoost Italië. Dagelijks bereiken we de bergweiden met een inspannende tocht en keren we terug via een prachtige afdaling.

Sauris is het startpunt voor een week mountainbiken met de accenten op:

  • Sportief: iedere dag gaan we op stap met de mountainbike. De eerste dag wennen we met een kortere tocht in de nabije omgeving aan de hoogte van ongeveer 1200m, de dagen erna zullen we tochten maken die ons op 2000m brengen. De tochten zijn allemaal cross-country en iedereen met een goede conditie kan deelnemen!
  • Culinair: ‘s avonds genieten we van traditionele Sauraanse maaltijden in diverse restaurants in het dorp en de omgeving; we eten in ons eigen hotel, in bergboerderijen en uiteraard een keer een pizza!
  • Ontspannen: naast het fietsen en de gezellige maaltijden is er ruimte in het programma om op een andere manier te genieten van de omgeving; onze excursies brengen ons bijvoorbeeld naar Sebastiano die ons alles vertelt van de kaas die in de bergboerderijen wordt gemaakt.

Data: 20 – 27 juni & 29 augustus – 5 september 2015

Deze reis wordt georganiseerd door Sauris MTB en biedt een pakket van 8 dagen in all inclusive voor € 675,- per persoon.

 

Info

www.saurismtb.nl

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!