Met meer dan 30 jaar ervaring in onderzoek en ontwikkeling is Fuchs Silkolene een marktleider op het gebied van smeermiddelen voor motorfietsen, en bijbehorende schoonmaak- en protectiemiddelen.

De producten worden wereldwijd gebruikt door leidende professionele raceteams in onder andere MotoGP, Britse Superbikes en World Superbikes.

Gebruik makend van de laatste smeertechnieken heeft Fuchs een nieuwe reeks smeermiddelen voor de fiets uitgebracht. De smeermiddelen bieden de rijders goede prestaties, kwaliteit en betrouwbaarheid in drie verschillende soorten:

Wet lube

Fuchs Silkolene wet lubeBescherming voor natte, modderige omstandigheden of lange afstanden. Beschermt en verlengt de levensduur van je onderdelen. Ideaal voor mountainbiken en extreme toepassingen.

Adviesprijs: € 8,95

 

Dry lube

Fuchs Silkolene dry lubeSneldrogende formule. De ketting blijft droog en toch beschermd. Ideaal voor wielrennen of droge omstandigheden. Bevat P.T.F.E.

Adviesprijs: € 12,95

 

 

Everyday lube

Fuchs Silkolene everyday lube100% biologisch afbreekbaar. Verlengt de levensduur van de ketting. Ideaal voor aandrijflijn, draaipunten van je derailleurs en shifters.

Adviesprijs: € 8,50

 

Info

www.styleforfashion.nl

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!