De FLYER Goroc4 e-bike heeft de 2020 Design & Innovation Award gewonnen in de categorie e-mountainbike. Met deze prijs erkent de fietsindustrie producten die hun waarde in de praktijk hebben bewezen en die essentiële voordelen bieden aan de gebruikers. De FLYER Goroc4 maakte indruk op het internationale expertpanel met zijn sportieve, maar comfortabele geometrie, rijbeleving en uitgekiende eigenschappen die het mogelijk maken om deze fiets op een veelzijdige manier te gebruiken.

“Of u nu dagelijks naar het werk rijdt, een toer in de vrije tijd maakt of er een heel weekend met een bepakte fiets op uittrekt: de Goroc4 is de passende fiets. De sportieve maar comfortabele geometrie zorgt voor een voorspelbaar en gecontroleerd rijgedrag en maakt de fiets een ideale allrounder voor elke rijsituatie”. Dit was de positieve beoordeling door het internationale expertpanel. De Panasonic GX Ultimate motor werd ook geprezen om zijn natuurlijke rijervaring en uitgebreide functies die geschikt zijn voor alle situaties.

Het geteste model was de Goroc4 6.50 HS D1 CH met FLYER Intelligent Technology (FIT).

Sportieve genen gecombineerd met geschiktheid voor dagelijks gebruik – het nieuwe FLYER Crossover-segment.

Goroc4 is het topmodel in FLYERS’s nieuw gelanceerde Crossover segment. Hier bieden de Zwitserse e-bike pioniers sportieve fietsen aan die de voordelen van mountainbikes en stadsfietsen combineert.

Net als alle Goroc-modellen in het nieuwe segment heeft de Goroc4 een sportieve geometrie en zitpositie en is hij volledig uitgerust voor de weg met eersteklas voorzieningen zoals een robuuste bagagedrager, een stabiele spatbescherming, een krachtig lichtsysteem en een praktische kickstand. De ultra-responsieve volledige vering met 140 mm veerweg op de Goroc4 zorgt voor ideale tractie, comfort en veiligheid, zelfs op hobbelige wegen en bij hoge snelheden. De slimme gedeeltelijke integratie van de 630 Wh-accu met hoge capaciteit garandeert een uitstekende stijfheid van het frame en maakt het mogelijk om de accu gemakkelijk te verwisselen tijdens lange ritten. De indrukwekkende Panasonic GX Ultimate motor garandeert te allen tijde het nodige vermogen.

Het geteste prijswinnende model is een speed-pedelec met trapondersteuning tot 45 km/u. Hij is verkrijgbaar bij de gespecialiseerde FLYER-dealers vanaf € 5.599,00. De Goroc4 is ook verkrijgbaar als e-bike met assistentie tot 25 km/u € 5.199,00.

In het nieuwe Crossover segment biedt FLYER diverse sportieve allround modellen aan. De Goroc-modellen zijn verkrijgbaar vanaf € 4.199,00.

De Design & Innovation Award, ingesteld in 2013, is de belangrijkste prijs in de fietsindustrie. Het is voor de jury van bijzonder belang dat de producten ook in de praktijk worden getest. De Design & Innovation Award omvat de knowhow van ENDURO Mountainbike, E-MOUNTAINBIKE en GRAN FONDO Cycling Magazine. Samen met insiders uit de fietsindustrie en niet-endemische merken willen de redacteuren een zinvolle en eerlijke productbegeleiding bieden met duidelijke aankoopadviezen, en ook een actieve rol spelen als neutraal platform, broeinest voor trends en denktank.

Info

www.design-innovation-award.com

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!