FLYER introduceert zijn nieuwe modellen voor modeljaar 2021: elektrische fietsen voor iedereen; van retromodellen en snelle stadsfietsen tot sportieve e-MTB’s. Een e-MTB voor intensief enduro-gebruik, een dynamische speed pedelec en een speciaal model voor grote en zwaardere gebruikers. Dit is een greep uit de nieuwe collectie van modeljaar 2021. Een kwart eeuw na de introductie van zijn eerste elektrische fiets blijft FLYER innoveren en start een modellenoffensief voor het seizoen 2021. Ter gelegenheid van zijn 25-jarig jubileum brengt de Zwitserse e-bike-pionier, naast alle innovaties, ook een speciaal jubileummodel in een bijzondere retrolook uit.

Snel en stijlvol onderweg: de FLYER Upstreet6 High speed

De nieuwe FLYER Upstreet6 is de nieuwste elektrische stadsfiets waarmee gebruikers soepel en zonder stress hun weg door de spits en verkeersdrukte vinden en dat ook nog eens op een uiterst stijlvolle manier. De Highperformance naafmotor met een vermogen van 825 watt zorgt voor krachtige ondersteuning, dit in combinatie met een 810 Wh FIB-accu, staat garant voor een zeer groot actieradius. De strakke lijnen en fraaie details, zoals de in het balhoofd geïntegreerde FIT D1-display, geven de fiets een dynamische uitstraling. De FLYER Upstreet6 is de ideale e-bike voor woon-werkverkeer en langere afstanden.

De FLYER Upstreet6 is enkel verkrijgbaar in herenframe ‘Gents’, in de kleur ‘Black Gloss’ en is reeds beschikbaar bij de FLYER-dealer. Catalogusprijs: EUR 5.249,00.

Flyer Upstreet 6 High speed
Flyer Upstreet 6 High speed

Speed en performance op extreem terrein: de FLYER Uproc6 elektrische enduro

De nieuwe Uproc6 is de koning onder de e-mountainbikes. De krachtige, op afdalingen gerichte, elektrische enduro is zeer overtuigend met zijn innovatieve full-carbon frame. Daarbij beschikt de Uproc6 over nog veel meer technische verfijningen zoals ‘4-bar-linkage’ met 160 mm veerweg, een 170 mm geveerde voorvork en hoogwaardige sensortechnologie. De combinatie van een 29-inch voorwiel en 27,5-inch achterwiel, een zogeheten Mullet bike, en de sportieve framegeometrie combineren een vertrouwd rijgevoel met wendbaarheid en uitstekend klimgedrag. De Bosch Performance Line CX-motor met 85 Nm koppel levert een trapondersteuning tot 340%.

De Uproc6 van FLYER is verkrijgbaar in twee uitrustings- en kleurvarianten vanaf september 2020 bij de FLYER-dealers. Catalogusprijs vanaf EUR 8.649,00.

Flyer Uproc 6
Flyer Uproc 6

Perfecte ergonomie voor grote en zware gebruikers: de FLYER Upstreet3

Dankzij zijn uiterst robuuste bouw en degelijke, stabiele componenten heeft de FLYER Upstreet3 een maximaal toelaatbaar totaalgewicht van 180 kg. Dat maakt hem perfect voor zwaardere gebruikers. Dankzij de aanvullende frameversies XXL en XXXL biedt hij ook uitkomst als de ideale elektrische fiets voor dagelijks en recreatief gebruik voor mensen met een lichaamslengte tot 2,15 meter. De Upstreet3 is uitgerust met FLYER SIB-accu met een capaciteit van 750 Wh en een Panasonic GX Ultimate motor met een koppel van 90 Nm voor een uitzonderlijk krachtige ondersteuning en een constante vermogensafgifte.

De FLYER Upstreet3 is in de framevarianten ‘Gents’ en ‘Comfort’ vanaf najaar 2020 verkrijgbaar bij de FLYER-dealer. Catalogusprijs vanaf EUR 4.999,00.

Flyer Upstreet 3 'Gents'
Flyer Upstreet 3 ‘Gents’
Flyer Upstreet 4 'Comfort'
Flyer Upstreet 4 ‘Comfort’

Exclusief jubileummodel ter gelegenheid van 25 jaar FLYER

De FLYER Upstreet5 Anniversary Edition is een opvallende verschijning. De limited edition uitvoering van de populaire Upstreet5 is een speciale jubileummodel en onderscheidt zich door zijn exclusieve retro-lak en de nieuwste technologie. De elektronische Rohloff-naafversnelling, een hoogwaardig kleurendisplay en een krachtige Panasonic GX Ultimate-motor zijn een aantal van de hoogwaardige componenten op dit exclusieve model. Van dit speciale jubileum model zijn er slechts 1.000 gemaakt. Iedere model uit de jubileumbadge is genummerd en daarmee een echte zeldzaamheid.

De FLYER Upstreet5 Anniversary Edition is in de framevarianten ‘Gents’ en ‘Comfort’ vanaf heden verkrijgbaar bij de FLYER-dealer. Catalogusprijs EUR 7.499,00.

Flyer Upstreet 5 Anniversary edition 'Gents'
Flyer Upstreet 5 Anniversary edition ‘Gents’
Flyer Upstreet 5 Anniversary edition 'Comfort'
Flyer Upstreet 5 Anniversary edition ‘Comfort’

Info

www.flyer-bikes.com

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!