FLYER / Biketec AG breidt zich uit in Europa en richt zich vanaf mei 2018 nu ook op de Franse markt. De Zwitserse e-bike in het hoogwaardig segment zal ook in Frankrijk uitsluitend via de dealers worden verkocht. FLYER / Biketec AG heeft Christian Gissler aangewezen als Sales Directeur voor Frankrijk.

FLYER / Biketec AG Christian GisslerFLYER / Biketec AG heeft al succes in het hele Duits sprekende gebied van Europa en is ook vertegenwoordigd in de Benelux. FLYER exporteert 75% van de premium e-bikes die het produceert. De Zwitsers E-bike pionier wil nu ook de Franse markt veroveren en bouwt een netwerk van gespecialiseerde FLYER-dealers in Frankrijk. Vanaf de zomer 2018 zullen de FLYER e-bikes (model 2019) beschikbaar zijn bij de geselecteerde Franse gespecialiseerde dealers. In het eerste jaar, worden alleen de FLYER e-bikes met een Bosch motor in Frankrijk verkocht. Naast regio Parijs zal de focus liggen op de oostelijke delen van het land, grenzend aan Zwitserland, namelijk de regio’s van Champagne-Ardenne, Lorraine, Elzas, Bourgondie, Franche-Comte, Rhône-Alpes, Provence en Côte d’Azur.

FLYER / Biketec AG

“We zien grote mogelijkheden voor het merk FLYER in Frankrijk. Wij willen mensen in en rond Parijs vooral enthousiast maken voor onze moderne Urban en Tour modellen. Omdat de belangstelling voor sportieve e-MTB in Frankrijk groeit, maar ook in vele andere markten, zien we in het bijzonder uitstekende kansen voor de FLYER Uproc reeks. Steeds meer inwoners met name afkomstig uit het Alpengebied ten zuiden van het meer van Genève en uit de prachtige regio’s met lage bergketens, willen in hun vrije tijd een e-MTB rijden”, vertelt Christian Müller, CSO van Biketec AG.

Biketec AG ontwikkelt en produceert premium FLYER E-bikes en is opgericht in 2001. Op het hoofdkantoor in Huttwil, in het hart van Zwitserland, zijn ongeveer 200 personeelsleden werkzaam in een moderne fabriek die exclusief is ontworpen voor elektrische fietsen. De dochterondernemingen in Duitsland, Oostenrijk en Nederland bieden aan nog eens 50 personeelsleden werk. De fabriek in Huttwil, die volgens de Minergie-P® filosofie is gebouwd, is een attractie op zich en wordt door meer dan 15.000 bezoekers per jaar bezocht. FLYER op het gebied van e-bikes marktleider in Zwitserland. De belangrijkste buitenlandse markten zijn Duitsland en Nederland. FLYER is nu ook aanwezig op de Franse markt. FLYER biedt E-bikes voor elke behoefte: van klassieke lage stap-instap frames voor stadsfietsen tot sportieve e-MTB’s.

www.flyer-Bikes.com

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!