De parkeergarage van MECC Maastricht is zaterdag 21 oktober het decor voor de Car Park Cannon Ball. Een nieuw en uitdagend internationaal fietsevenement, waarbij deelnemers head to head alle verdiepingen van de parkeergarage beklimmen op hun fiets. Boven wacht de goedgevulde à BLOC Bicycle Bar, een DJ en genoeg publiek voor een spetterende afterparty. De Car Park Cannon Ball is een urban cycling event, waar fiets race en feest samenkomen. Het is daarom een mooie aanvulling op het aanbod van Euro Cycling XP. De internationale fietsbeurs, die van 20 t/m 22 oktober wordt gehouden in MECC Maastricht.

Car Park Cannon BallBij de Car Park Cannon Ball wordt in twee categoriën gereden: fixed gear, en geared (wielren en MTB). Een afvalrace bepaalt wie de Car Park Cannon Ball King en Queen worden in hun categorie. Inschrijving staat open voor iedereen en kan via www.carparkcannonball.cc. De editie in Maastricht is onderdeel van een wereldwijde serie. Dit jaar wordt nog een editie georganiseerd in Christchurch, Nieuw-Zeeland op 26 november. Edities in onder andere België, Australië, Engeland en Spanje zijn gepland. 

Parkeergarage MECC ontvangt Car Park Cannon Ball!

De Car Park Cannon Ball wordt georganiseerd door à BLOC, het craft beer voor wielrenners, in samenwerking met world tour cycling team Team Katusha Alpecin. Daan van Well van à BLOC: “De Car Park Cannon Ball is een ideale mix van urban lifestyle en urban cycling. Een fietscultuur die in Engeland en Australië al enorm populair is. Het is mooi dat we juist tijdens Euro Cycling XP kunnen laten zien hoe spectaculair dit kan zijn. De Car Park Cannon Ball staat garant voor een mooie avond met sportieve uitdagingen, craft bier, street food en urban beats.”

Over Euro Cycling XP

Euro Cycling XP, van 20 t/m 22 oktober in MECC Maastricht is de afsluiter van het wieler-, triatlon- en MTB-seizoen en de start van het winterseizoen veldrijden en ATB. Het is de plek waar de fietser wordt geïnspireerd, de community elkaar ontmoet en kennis en ervaringen worden gedeeld. Ga naar www.eurocyclingxp.com voor meer informatie.

Korting op toegangsprijs voor Bikefreak-lezers

Onderstaande link + code geeft een fikse korting op de toegangsprijs van Euro Cycling XP (8 euro online ipv 12 euro online of 15 euro aan de kassa!)
 
Link: www.eurocyclingxp.com/bikefreak  
Code: BIKEFREAK

 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!