FarmBikes is importeur en dealer geworden van mountainbikes van het Belgische merk SANDMAN. Het bedrijf is opgericht door agrarisch ondernemer Pieter van der Eijk en is gevestigd op zijn akkerbouwbedrijf in Swifterbant, Flevoland. Recent opende de importeur en dealer een groothandel, presentatieruimte en werkplaats; het testparcours is in aanbouw.

SANDMAN heeft momenteel vier modellen in de collectie en er komen binnenkort nog modellen bij. De twee aluminium modellen zijn de SANDMAN Atacama met vaste voorvork en de SANDMAN Gobi met up side down voorvork. Van de Atacama heeft FarmBikes ook een strandracer gemaakt, de Atacama beach.

Titanium modellen

SANDMAN heeft daarnaast twee titanium modellen in het assortiment, de SANDMAN Hoggar met up side down-voorvork en de Thar met Pinion-gearbox.

De meeste modellen zijn uit voorraad leverbaar en eventueel compleet met Sram X1 11-speed.

SANDMAN

Het merk SANDMAN is in 1997 ontstaan toen de grondlegger Koen Viaene een mountainbiketrip door Alaska wilde maken. Om de sneeuw te bedwingen had hij een mountainbike nodig met extreem brede banden. Zo’n fiets was tot dan toe niet te vinden, dus dan ontwikkel je hem zelf! SANDMAN is nu een internationaal merk met een complete lijn fatbikes.

Ervaar het zelf

Wil je een testrit maken? Neem dan contact op met Farmbikes.

Info

www.farmbikes.nl

www.sandmanbikes.com

 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!