Het nieuwe, Duitse bandenmerk Wolfpack werd onlangs op de Bike Motion-fietsbeurs voorgesteld door verdeler Elan. De hoogwaardige banden zullen direct na de beurs verkrijgbaar zijn via de vakhandel.

Wolfpack is het in 2018 opgerichte eigen merk van Wolfgang Arenz. Voor verschillende grote bandenmerken is hij de man achter diverse doorbraken op het gebied van rubber-compounds. Het programma van Wolfpack bestaat momenteel uit drie race-banden (Wolfpack Race) en drie mountainbike-banden (Wolfpack Trail), alles in meerdere breedtes en maten.

De nadruk bij Wolfpack ligt op een lage rolweerstand in combinatie met veel grip. Deze spagaat in eigenschappen kan gemaakt worden door de unieke kennis van Wolfgang Arenz. Daarnaast is de missie van Wolfpack om de hoogwaardige bandentechniek voor een scherpe prijs te leveren en dat niet op de levensduur bezuinigd wordt.

Op de reputatie van Wolfgang Arenz alleen al zijn dit jaar twee wielerprofteams onderweg met de Wolfpack banden, ondanks dat de ze betere sponsordeals konden krijgen.

Meer informatie

www.wolfpack-tires.com

www.elan.cc

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!