De beurs in Kortrijk belooft een mooi spektakel te worden. Om te vieren dat de Nederlandse distributeur weer aanwezig bij de Velofollies, strooit het met prijzen. Bij stand 512B kun je van 18 t/m 20 januari inschrijven om mee te dingen om fantastische prijzen. Als je er dan toch bent kunt meteen proosten met een heerlijke smoothie.

Wat kun je onder andere winnen?

Hoofdprijs – Carbonwielset R3c van Scope Cycling (t.w.v € 1.398,-)

Met deze prijs kun je nog maar op een manier tochten maken. Supersnel! De wielen geven de fiets niet alleen een coole uitstraling, maar geven jouw prestatie een heuse boost. De wielen zijn enorm stijf en zet de kracht die je levert perfect om in snelheid. Dankzij het unieke remvlak, rem je veilig met hoge snelheden en zit je met vertrouwen op jouw fiets.

Juice Lubes for life (t.w.v. € 1.000,-)

prijzenshow oneway

Plezier uit je fietsen halen, doe je eenvoudig door hem goed te onderhouden. Als je fiets schoon is, glijd je in stilte over het asfalt heen. Daarbij gaat de fiets langer mee. Met Juice Lubes for life als prijs hoef jij je geen zorgen meer te maken of je nog wel voldoende onderhoudsmiddelen heeft. Juice Lubes heeft alles in hun lijn zitten, van schoonmaakartikelen tot aan smeermiddelen. Hier wil je kans op maken!

Je kunt ook de laatste nieuwtjes horen en de nieuwste producten zien die jouw volgende fietstocht perfect ondersteunen. De distributeur stelt de merken ERE Research, Juice Lubes, Scope Cycling, Spiuk, SQlab en URGE ten toon op de Velofollies 2019.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!