Maak kennis met het nieuwste lid van de Turbo Mountain familie, de Turbo Levo SL. De superlichte e-MTB sluit zich aan bij de krachtige Turbo Levo en bij de capabele Turbo Kenevo. De Turbo Levo SL voegt nieuwe dimensies toe aan de krachtige Turbo familie.

Met een gewicht van slechts 17.35 kilogram en het eigen Specialized SL 1.1-systeem die uw vermogen verdubbelt, zorgt deze Levo SL voor een lichte en wendbare rit. Daarnaast levert de SL 1.1 motor tot 240 watt ondersteuning en voelt het systeem natuurlijk aan. De Turbo Levo SL biedt 150 mm veerweg, een Sidearm-frame en 29 inch wielen.

De 320Wh interne batterij zorgt voor een rijtijd van 3,5 uur. Met de optionele 160Wh Range Extender kunt u daar nog 1,5 uur bij optellen. Dit betekent dat u maar liefst 5 uur onderweg kunt zijn, zonder dat de batterij leeg raakt. Bij elk S-Works model is een Range Extender inbegrepen en deze is optioneel verkrijgbaar als accessoire voor andere Turbo Levo SL-modellen.

De Mission Control app werkt door middel van een ingebouwde ANT + power meter om uw Turbo Levo SL naar uw eigen rijstijl aan te passen. Met de Infinite Tune kunt u uw ondersteuning aanpassen. Het bereik kunt u regelen met Smart Control en daarnaast kunt u uw rijgegevens delen met onze Turbo Connect Display of ANT + displays van derden. Er is ook een nieuwe functie toegevoegd, namelijk de Heart Rate Control. Hiermee kunt u een hartslagmeter op de Mission Control app aansluiten om uw hartslag te monitoren en doelen te stellen voor de meest effectieve trainingen.

Turbo S-Works Levo Founder’s Edition

Specialized S-Works Levo SL Founder’s Edition

Voor de ontwikkeling van deze exclusieve fiets is werkelijk alles uit de kast gehaald. Van de S-Works Turbo Levo SL Founder’s Edition worden er slechts 250 fietsen wereldwijd geproduceerd. De e-MTB bevat speciale graphics en top-shelf componenten (inclusief SRAM’s draadloze XX1 Eagle AXS aandrijving). Tevens wordt er op elke fiets een badge gemonteerd die het productienummer van de fiets weergeeft. Zeldzaam, snel en exclusief, dat zijn de drie kernwoorden van deze S-Works Turbo Levo SL Founder’s Edition.

Turbo Levo SL modellen

Specialized S-Works Levo SL Founder’s Edition € 14.999,-
Specialized S-Works Levo SL Founder’s Edition € 14.999,-
Specialized S-Works Levo SL Carbon
Specialized S-Works Levo SL Carbon € 12.999,-
Specialized Levo SL Expert Carbon
Specialized Levo SL Expert Carbon € 8.699,-
Specialized Levo SL Comp Carbon
Specialized Levo SL Comp Carbon € 7.199,-
Specialized Levo SL Comp
Specialized Levo SL Comp € 5.999,-

Magazine Blog © Bikefreak-magazine

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!