Bart Brentjens kondigt met trots CST Tires aan als de nieuwe hoofd- en naamsponsor voor het Superior Brentjens Mountainbike Racing Team 2016. De officiële naam van het 2016 team zal zijn: CST Superior Brentjens Mountainbike Racing Team – het Tsjechische bedrijf Superior zal de andere hoofd- en naamsponsor van het team zijn voor het Olympische jaar Rio 2016.

#DestinationRio2016

Bart dankt BETCH.nl voor hun loyaliteit, inspiratie en ondersteuning – meer nieuws over BETCH.nl volgt spoedig!

Bart Brentjens, Teammanager en ‘s werelds 1e Olympisch Kampioen XCO 1996

CST Superior Team-logo“Sinds de start van het team in 2009 zijn Jack en Bob Duis (CST Tires) betrokken bij het team als officiële bandensponsor. Banden zijn een speciaal en zeer belangrijk deel van de fiets en de resultaten van onze rijders. De juiste bandenkeuze kan het verschil maken tussen winnen en verliezen. We zijn heel gelukkig dat we CST Tires als hoofd- en naamsponsor kunnen verwelkomen in het Olympische jaar Rio 2016. We gaan samen de kwaliteit van de mountainbikebanden verbeteren en we gaan de publiciteit voor de banden verhogen. Een Olympisch jaar is altijd anders. We hopen dat ons team de rest van de wereld weer verrast met fantastische resultaten, net als dit jaar. We worden door CST Tires ondersteund om deze doelstelling te behalen!”

Jack Duis, CST Tires

“Bart Brentjens is een mountainbikelegende en heeft sinds 2009 een fantastisch mountainbiketeam opgebouwd. We leverden banden aan het team van Bart en hebben een zeer goede verhouding met hem opgebouwd. Zijn ‘know-how’ van de sport is veel waard voor CST Tires, omdat we banden maken voor winnaars – Bart is een winnaar! CST Tires kan zijn feedback, alsmede de feedback van de rijders, goed gebruiken om de beste banden van de markt te ontwikkelen. We zijn enthousiast de nieuwe hoofd- en naamsponsor van het team te zijn.”

Foto: Bob Duis (CST Tires), Bart Brentjens (Teammanager) en Marx Lee (CST Tires) tekenen de overeenkomst voor het sponsorschap in de CST VIP Room in de Amsterdam Arena. © Natasja Koops-Dubbeld

CST is officiële sponsor van AJAX

CST “ Where passion meets the ground”

Info

www.csttires.eu
www.bartbrentjensofficial.com
www.mountainbikeractingteam.com

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!